תמונה מההופעה ביום חמישי

handlessman

New member
מן הסתם...

ומי אומר שהיא שיבוט שלך? אולי בכלל את שיבוט שלה? מי הגיחה ראשונה לאוויר העולם? ותקני אותי אם אני טועה, בשיבוט - היצור המקורי והשיבוט שלו לא אמורים להיות זהים לחלוטין???

popikon23

New member
אני הגדולה!! בעשר דקות שלמות!!

ובשיבוט- החומר הגנטי של שני היצורים זהה (כמו אצלי ואצל לילך), מבחינה גנטית- אני ולילך זהות לחלוטין. השוני שיש בינינו לא קשור ל-DNA אלא נובע מהעובדה שאני יותר גרגרנית...
עד כאן 60 שניות על שיבוט להיום. שאלות נוספות יתקבלו בברכה.

lile0

New member
אמרתי לכם היא לא משהו בשיבוטים?

סתם, הסבר מצוין, אני אשלח למרצה שלה קישור לכאן, אולי יתנו לה מלגת פרח בסוף

glitter8

New member
יש לי שאלה...

שקשורה לעניין התאומות/ים במשפחה ידוע שזו תכונה תורשתית, האם יש לכם עוד מקרי תאומים במשפחה? אבא שלי הוא תאום מה הסיכויים שלי יהיו תאומים?

handlessman

New member
לי בטוח לא תהיה תשובה מדויקת בשבילך

ואני גם לא מניח שלקרן תהיה, מאחר שצריך לחקור דורות אחורה, אבל מה שכן - שנה אחת שלמדתי ביוטכנולוגיה מספיקה לי כדי להציע לך עצה - תגידי: "מה ההסתברות שלי יהיו תאומים", את לא רוצה לעורר את חמת זעמה של קרן...!

YulaShpil

New member
הממ... לא יודעת מה להגיד לך

בנות דודה שלי הן תאומות, אבל אני לא מכירה עוד מקרי תאומים במשפחה...

lile0

New member
אז ככה

לנו אין עוד מקרי תאומים במשפחה. לגבי סיכויים- תלוי אם הוא תאום זהה, אם זה טיבעי או בהפרית מבחנה (שמעלה את הסבירות), וכמובן בבן הזוג. בקיצור-שונאת גנטיקה!

lile0

New member
אחרי שכתבתי

פתאום חשבתי כמה שההודעה הקודמת שלי משעממת! נא להתעלם!! יעל-נא למחוק ענבל-תפעילי את קשרייך הצמרת ותפעלי למחיקת ההודעה הקודמת

handlessman

New member
כע, נכון...

זה פורום דויד ברוזה, לא פורום מדעים... למרות שאני בטוח שיש כל מיני פורומים כאלה... יש גם פורום חנונים... נכנסתי לשם מתישהו, אנשים שם שואלים איפה אפשר למצוא אהבה חנונית, וכולם מציעים להם לחפש בטכניון! xDDDDDDDDD

lile0

New member
../images/Emo9.gif

אתה מתכוון פורום ביולוגיה ומדעי החיים...

lile0

New member
לא צריך להגזים...

הייתי קוראת בו פעם, מהסמויים

למעלה