תמונה מתקופת האנורקסיות

תמונה מתקופת האנורקסיות../images/Emo142.gif

חברה מצאתי סוף סוף אחרי כל כך הרבה חיפושים אנהי בתקופת האנורקסיות
לכל אלו שיש להם אתר אם אתם רוצים תקחו ת'תמונה בכיף אבל תראו אני רשמתי למטה את הזכויות השמורות זאת אומרת קרדיט... כי באמת שאני מחפשת כבר המון זמן וסוף סוף מצאתי!!!

ממש לא!!

סתכלי על הרגליים שלה ועל החזה שלה ואיך רואים לה את העצמות..אבל תסתכלי בעיקר על החזה!!!

eveligne406

New member
החזה שלה שונה

בגלל שהיא עשתה ניתוח .... סיליקון, יו נואו...

מאמי הסבר../images/Emo26.gif

אנהי חלתה המחלת האנורקסיות אחרי המחלה הציצי נעלמו היא עשתה 2 הגדלות חזה והגוף שלה דחה את השתילים אחרי כמה זמן שהיא הבריא והשמינה חזרו הציצי...קפישט?!

eveligne406

New member
החזה לא יכול לצמוח ככה

ולעצב לעצמו צורה רק בגלל שהיא השמינה... החזה שלה הוא סיליקון. זה לא בגלל שהיא השמינה. והחזה שלה לא נעלם סתם ככה לאחר המחלה, יש לי תמונות שלה בגילאים 12 13 15 וגם אז לא היה לה ממש חזה...

על מה מתערבים?!

בכל האתרים שלה במקסיקו כתוב שכשהיא חלתה במחלה היא נורא נורא רזתה ירדו הרבה קילוגרמים והחזה זה גם שומן וירד לה הרבה שומן בחזה וכשהיא הבריא היא השמינה והשומן שהיה חסר בחזה התמלא וככה נהיה לה חזה לא גדול אבל נהיה עדיין החזה שלה לא ענק!! היא עשתה 2 הגדלות אבל הגוף שלה לא קיבל את השתילים את יכולה לשאול מי שאת רוצה! היא אפילו נעדרה מהופעות של RBD בגלל שהיא חלתה לאחר ההגדלה..

eveligne406

New member
בסדר!

אני כבר יודעת על הקטע של השתילים אבל אני לא מדברת על זה...!!! אני מדברת עלזה שהיא עשתה עוד הגדלה אחרי שהיא הבריאה מהמחלה, ועלזה אני כן מוכנה להתערב איתך, כי בן אדם לא יכול בין לילה להפוך אתץ החזה שלו מזה>>>

לעלות םפה תמונוטת מכתבה על האנורקסי

*יות?! התמונה הראשונה ששמתי היא מכתבה על אנהי בתקופת האנורקסיות! יש שם 3 תמונות נראה לי! להוכיח לךל שלא היה לה חזה?!

eveligne406

New member
שוב..והפעם יותר לאט.

אני יודעת שלא היה לה חזה. וזה מה שאמרתי לך קודם. אף פעם לא היה לה חזה גדול. ואם תראי עכשיו, יש לה חזה מאווד גדול. ויחסית ממש מעוצב ומושלם מדי יחסית למה שהיה לה פעם. ומה שאני מנסה להגיד לך, שהיא עברה ניתוח להגדלת חזה אחרי שהיא הבריאה. זהוווווו.

נכוטן היא עברה אבל

הגוף שלה דחה את זה לא קיבל את זה!!! פעמיים היא עשתה וזה לא קיבל ולאחר הפעם השניה היא לא הרגישה טוב ולא השתתפה בכ 3 הופעותל של RBD!!!

Ripelll

New member
החזה שלה שונה כי היא עשתה הגדלה!!!

ברור שזה סיליקון!!!!

סוכריה16

New member
אין לה כברררררררררררררררררר

זה דחה לה תשתלים!! אין לה.. מה שיש לה היום, ובקנקון וכל מה שאתם רואים עכשיו זה לא ממש גדול וזה מה שיש לה!

Ripelll

New member
אני לא מבינה למה את אומרת שזה לא

גדול!!! זה ענק!!! אין מצב שזה הטיבעי שלה!! לנינט יש כאלה! (לפני הדייאטה)

סוכריה16

New member
קראי רגע!!!

היה לה הגדלה, אפילו פעמיים היא ניסתה.. היא הייתה עם החזה הזה לתקופה של חודשיים- שלושה, ואז נדחו לה השתלים, כל מה שעושה את החזה גדול, היו צריכים להוציא לה! וזהו.. עכשיו תסתכלי איך אין לה כלום...

סוכריה16

New member
חח אין לה כמו לנינט אפילו

אם היא תעשה 9430908756 ניתוחים!!! גם שהיא הגדילה, היא הגדילה עם פרופורציות, ואני מסבירה לך שוב.. היא הגדילההההההההההה, אבל... אחרישהוא היה גדול, אמרו לה פתאום אי אפשר, והיא חייבת להוציא את השתלים ולהחזיר למצב המקורי! בקיצור עכשיו הוא כבר לא גדול!!! תראי פה---

eveligne406

New member
אויש..

היית צריכה לומר לי יש לי תיקייה שלמה של תמונות שלה בתקופת האנורקסיה. וזו לא תמונה כל כך נדירה אפשר למצוא אותה אפילו בגוגל אני לא מבינה למה התאמצת כל כך למצוא אותה... בכל אופן, להבא אם תצטרכי משהו תשאלי אותי... :]]

למעלה