תמונה מתקופת האנורקסיות

אוי תעלי כאן כמה תמונות../images/Emo142.gif

של אנהי מהאנוטרקסיות אני מחפשת המון זמן והיחידה שמצאתי זה את זאת!

eveligne406

New member
התמונה שהעלת

לא ידוע אם ה יא בתקופת האנורקסיה כי אף אחד בעצם לא ידע מתי היא אנורקטית עד שהיא בעצמה אמרה. והתמונה הזאת צולמה לפני שהיא אמרה שהיא אנורקטית. ורוב התמונות שלה מהתקופה את לא ממש תראי הבדלים בגוף שלה... זה לא שתמצאי עכשיו תמונה ש...עור ועצמות, זה לא ככה. פשוט יש הבדלים בגוף בגלל הניתוח שהיא עברה להגדלת חזה, וגם בגלל ש... כאילו, גודלים, את יודעת..

זה אני אומרת לך בביטחון לא מהאנורקס

+יות אושזה ממש בהתחלה או שזה קצת לפני כי זה בתקופה שהיא צילמה נובלה שברך לי איף קוראים לה ובאתרי מעריצים שלה במקסיקו יש תמונות מהתקופה הזאת והיא לא היית אז אנורקסית!!

eveligne406

New member
זה מה שאני אומרת

שאת לא יכולה לדעת תאריכים מתי היא הייתה אנורקסית ומתי בדיוק היא הבריאה!!! פשוט אי אפשר לדעת!!!! הגוף שלה עדיין רזה...!!!

כן אבל פה הוא בסדר

בתמונה שאני שמתי תסתכלי טוב טוב שהיא ממש אבל ממש אפילו יותר מדי רזה ואין לה חזה בכלללללל והתמונה שאת שמת היא מלפני האנורקסיות אז רואים שהחזה ירד והשומנים חזרו לאחר שהיא הבריא...עזבי לא נריב על זה עכשיו אין הוכחוץת זה הכל רק דעות!

DinaLiza13

New member
הנה תמונה מתקופת האנורקסיה...

זה היה פעם במשחק התמונות בפורום גבי העלה אותה--> נדמה לי שזה מתקופת האנורקסיה כי זה לפחות נראה!

סוכריה16

New member
יופי.. !! היא יפה בכל מצב!

למה להביא ולעשות מזה נושא "אנהי אנורקסית" ..!??!?

תרגעו../images/Emo140.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אכפת לכן לא להתכווח אם היא שתה ניתוח להגדלת חזה או לא? זה החיים האישיים של אנהי, וזאת זכותה המלאה לעשות יתוח או לא.. על מה אתם שופטים אותה? היא הייתה חולה במחלה קשה ומשו שהיא לא אוהבת ועוד הרבה מפורסמים שמדברים על החיים הפרטיים והאישיים. זה כמו אם הסקר שהציגו פה לפני יומיים שלוש על זה עם Y וX שכבו. סבבה לדבר /להזכיר את הניתוח ולא להתכווח אם היא עשה או לא, זה לא אמור לעניין אתכם

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני מקווה שתזכרו להבא, כי זה לא נעים שאתם מדברים על החיים הפרטיים של מישו מפוסם כאילו אתם מכירים שנים. ותודה על זה ששמת לב שלא היית צודקת באיזשהו מקום.

סוכריה16

New member
את ממש צודקת!

היא הייתה אנורקסית ואחריי שהיא התגברה על זה האי ניסתה להרגיש טוב יותר עם עצמה חוצמזה מלא שחקניות עושות- גם גרטל וולדז.. וזה לא עושה אותה פחות מדהימה

ג ב ש ו ש

New member
אורית צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

די לריב על כל דבר חסר משמעות
זה דברים אישיים שלה ולא צריך להתווכח על זה

סוכריה16

New member
כמה דברים

כן, היא הייתה שם אנורקסית, ולאאאאא! הגוף שלה היום ממש אבל ממש לא נראה ככה, א. היא הרבה יותר שזופה, חברות שלי אומרות שהיא דיי חומה... וזה מהמם! ב. היא הרבה יותר שרירית, יש לה גוף מהמם ג. אף מנותח!?!? לאאאאא... היא כולה לא מנותחת ד. החזה היה מנותח אבל הוא דחה לה תשתלים וזהו.. האי בלי שום ניתוח עכשיו קיצר מדהימולה.. וככל שהזמן עובר היא רק נהיית יפה יותר!

../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

ולא נכון ברבלדה היא הדרדרה אין כמו אנהי בקלאסה

סוכריה16

New member
אנהי בקלאסה זה כמו רבלדה!

רק מה לעשות שהתפקיד שלה שונה?! בהתחלה אני לא אהבתי אותה ברבלדה.. אבל ככה שהזמן עובר אני רק מתה עלייה יותר! חוצמזה.. אהבתי את השנינוי שלה בשיער, ומבחינת הגוף ב 406 היא הייתה ממש רזונה, עכשיו הוא מעוצב

זהבו השינוי בשיער לדעתי../images/Emo142.gif

הרס אותה! אבל היא עדייםן מדהימה
אבל אין כמו אנהי בקלאסה ואני מדברת על השחקנית לא על הדמות!

סוכריה16

New member
השחקנית היא אותה אחד בכל מצב

וכן השיער שינה, אבל עכשיו האי החזירה לצבע הזה, והדבר היחיד שאנחנו צריכים לקוות שהיא תעשה זה תוריד אצת הפוני בכלל... בכל מצב, לפחות היא לא עם הפוני ה\געיל של עכשיו והצמבע הזה שלא מתאים לה בגרוששששש

eveligne406

New member
אנהי עשתה ניתוח אחד, חוץ מהגדלת חזה

כמעט אף אחד לא יודע על זה, אבל היא עשתה ניתוח בשיניים. השיניים שלה (רובן) מלאכותיות .

למעלה