תמונה "קצת" שונה על רצח רבין

tiger fist

New member
תמונה "קצת" שונה על רצח רבין

אני יודע, שאני יכול לעורר כאן בפורום סערה רצינית. מפלגתית מוסרית, ולא יודע מה עוד. ולגרוף תגובות לא הולמות עליי או על אנשים מסויימים. וזו בוודאי לא המטרה שלי, (ואתם גם לא חייבים להגיב לזה, אלא רק לעיין בחומר המוצע כאן, אם בא לכם.) אבל היות וזה יום רצח רבין, אז לשם ההגינות והצדק והאמת, רציתי רק להעיר את תשומת לבכם שיש שני צדדים למטבע בעניין רצח רבין. והתמונה שברורה לכולם ש"רצחו שלום בכיכר, ראיתי מול עיני..", לא ממש הכרחית, ואפילו די תמוהה... אני לא אומר שהחומר הבא, הוא כן הכרחי, אבל הוא די מעניין ושווה עיון לדעת את הצד השני של המטבע. למרות שזה לא כיף שזה יהיה האמת, וזה לא הולך טוב עם הרוח של הפורום ושל אביב. אם לא תקראו עד הסוף, לא תצליחו לעכל את זה, וזה יראה לכם הזוי, אבל אם תקראו הכל, ראייה ראייה, זה אולי ישנה קצת את דעתכם. אז קריאה מהנה (למי שמעוניין-לא לקטינים/ות): אתר עם חומר: http://www.yitzhakrabin.co.il/ אתר נוסף: http://www.tisanim.com/Web/Sites/hadar/PAGE14.asp פורום עם שרשורים בנושא הזה בין היתר: http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=list&forum=gil "שורשי אלימות מושקים מתוך משפך תמים, מתי כבר נודה, אנחנו אשמים"

reiya

New member
אתה צודק,יש הרבה במה שאתה אומר...

זה גם ממש נחמד שאכפת לך שהעולם ידע את זה... קראתי ספר,קוראים לו "שקרים" ומדברים שם על רצח רבין,מה באמת היה,מי באמת עשה, זה עזר לי לראות את הדברים קצת שונה, קצת יותר ברור..! זה ספר שמתבסס על ראיות ועובדות,זה מוכיח כמה שחיתות יש במדינה הזאת.. נראה לי שתתעניין,תנסה אותו...

tiger fist

New member
אני חושב שקראתי הכל

כל מה שאפשר לקרוא בנושא. ככה שדי שבעתי ובסוף גם הקאתי. והדחקתי. כי אני לא יכול לעשות שום דבר בנידון. אבל תודה בכל זאת! :)

תרשה לי לדלג על

תאוריות הקונספירציה של בעלי העניין האלו. אפשר לעשות מזה כסף וזה בדיוק מה שהמטורפים האלו עושים.

קראת אצה בכלל??

מה ישר אתה שולל תקרא ותיראה שהיו דברים סותרים ברצח הזה מה הקשר כסף ממורמר שכמוך??

זה ממש לא קשור להשקפה ימנית

ונגיד שרק אנשים בעלי השקפה ימנית קוראים אצה... זה אומר שזה לא נכון?? למה אתה מכוער למה?? אם אתה לא מתכוון לקרוא אצה וגם לא קראת אז אל תשלול.... זה לא בעיה להיות טמבל זה בעיה להראות שאתה טמבל מבין?

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif

כל אחד ודעתו למה טמבל ומכוער?

זה לא קשור לדעה זה אטימות

הוא לא יכול לשלול משו שהוא אפילו לא בירר לגביו מסכימה איתי? לא אמרתי שהוא חייב לברר תעניין הזה אבל אם הוא לא מברר שלא ישלול זה מטומטם מצידו....

זה שרק אנשים עם השקפה ימנית

תומכים בתאוריות האלו מחשידה. אני לא מכוער ולא טמבל, אני אומר שאתה לא צריך להאמין לכל דבר שמישהו שברח מבית משוגעים מספר לך. אם עכשיו אני אקים אתר אינטרנט ואכתוב ספר עם תאוריה שאומרת שבני האדם נוצרו ע"י חוצנים ושכדור הארץ הוא חלק מתוכנית ריאליטי שהם מפיקים, תאמין לי? זה בדיוק אותו דבר. ואין סיבה שתקרא לי טמבל.

Perfect sense

New member
נעמן,

אני לא יודע אם בעבר דיברתי איתך על דעתי בנושא- אבל אני דווקא ממליץ לך לקרוא. לא בשביל שישנו את דעתך, או שיסיטו אותך נגד אנשים. אלא סתם בשביל להחשף לדברים... אני למשל תמיד אקרא את המצע של המפלגות הימיניות, ושל השמאלניות. רק בשביל להבין את העניין. אפילו בארה"ב יוצא כל שבוע עיתון אנטישמי ומאוד אנטי ישראלי....ויום אחד גנבתי (בטעות) את העיתון האנטישמי הזה- וקראתי הכל, האמת היא שהוא נורא מעניין. בכל מקרה, אני ממליץ שרק בשביל להעשיר מידע, וקצת להטיל ספק- תקרא את זה. זה יעניין אותך.

Perfect sense

New member
אני לא יודע,

לי אישית יש מספיק זמן לקרוא את התכנים של האתרים האלה. אולי לא להתעסק בזה. אני לא יודע, אני אישית אוהב לראות איך לא כולם הולכים בקו ישר, ומעזים לפקפק.

נתוש ז

New member
חח..תקרא!! זה מצחיק!!ברמות.

אתה פשוט תתפקע מצחוק כל הקריאה. כמובן שתקח את זה בהומור בלבד כי יש בזה 0 אמת או משהו מציאותי. זה על כל מיני שבכניקים שרצחו את רבין וכאלה..זה באמת מצחיק. ואתה יודע מתי תצחק הכי הרבה? שתעכל שאנשים חושבים שזה נכון..חחח... זה באמת עשה לי את היום...

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif

אני בקושי מבינה משהו בקישורים האלה. מה הם בעצם רוצים להגיד? שלא יגאל עמיר רצח את רבין?
איך אפשר להתווכח עם תיעוד?

אני אתן לך דוגמא

יגאל עמיר ירה שתי כדורים ובגופו של רבין נימצאו שלושה חורים... משו פה מוזר וזה עוד רק ההתחלה...

למעלה