חברים זה לא המקום לדון בזה
אני הבאתי את הלינקים שתקראו בשקט, וזהו. אל תקימו פה דיונים ע"ז, זה לא המקום המתאים. אבל למי שמתעצל להתחיל לקרוא, אני יכול לתת קצת ראשי פרקים לעורר את הסקרנות: לשאלתך מכושפת, מה שמנסים לומר שם, זה שהשב"כ תכנן את הרצח הזה, זה לא שהוא לא שם לב שהיה שם עוד מישהו ברכב, ויגאל עמיר עבד בשב"כ לתקופה למי שלא יודע, ואבישי רביב מהשב"כ ג"כ ידע על תוכניות של עמיר, והשב"כ נתן לו להיות בתוך המרחב המוגן בזמן שאין כניסה לשם חוץ משוטרים ואנשי שב"כ. ולא נמצא שרידי אבק שריפה על הידיים של עמיר לפי בדיקת קצין משטרה. והכדורים שנמצאו בגופת יצחק רבין הם לא אותם הכדורים שהיו באקדח של עמיר. ולפי הדוח הפתולוגי רבין קיבל כדור במקום מסוים, שאחרי זה אי אפשר לזוז, ורבין אחרי הירייה הסתובב לאחוריו לראות מה קורה שם (כפי שרואים בסרט) שזה לא הגיוני לחלוטין. נסיעה של דקה ארכה 25 דקות (לביה"ח). ויש מלא סתירות בדוחו"ת הפתולוגיים של הניתוח וגם של הנסיעה לבית החולים, כל הזמן משחזרים אותם בזיוף כי הם קולטים שהם עשו מלא טעויות שם. וזה רק ההתחלה. לגבי שאלתך איך אפשר להתווכח עם תיעוד? אז ככה: הסרט הזה הוא הצגה אחת שלמה, והוא גם מצונזר אגב, יגאל עמיר נצמד לגב של רבין והמאבטח שאמור להיות בגב שלו מפנה לעמיר את הדרך, מאבטח אישי של רה"מ בשב"כ מפנה דרך לאדם זר להצמד לרבין, נשמע הגיוני מאוד.. (חצי דקה ממנה צונזרה)ואז שומעים יריות וקול נפץ (כן ורואים גם אש כזאת) רואים את רבין מסתובב כאילו לא קרה כלום, המאבטחים קופצים עליו ומפילים אותו על הרצפה, ופתאום (הקפיצו את הסרט) תוך שנייה הוא כבר בתוך האוטו. מישהו ראה דם? מישהו ראה אותו מת? אני לא. כולם היו בהלם ולא שמו לב מה בדיוק קרה.. לסיכום: "הם לבושים בחליפות, תמיד מכופתרים, כדי שאנחנו לא נריח את הסירחון בפנים"