תמונה "קצת" שונה על רצח רבין

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאבל

נשמעו 3 יריות.. איך יכולים לדעת כמה כדורים הוא ירה? ואם תסביר לי את העניין עם דלת המכונית שמסגרה והיה בה עוד מישהו אני אשמח כי אני לא מבינה כלום
איך יכול להיות שהיה מישהו במכונית של רבין ואף אחד לא שם לב לזה? אחרי הרצח המאבטחים לא הכניסו אותו לרכב? הם היו מוצאים שם את האדם הזה לא?

ואיך זה

שמזמן הרצח עד לבית חולים לקח 25 דקות? זה מרחק של דקה נסיעה....... יש עוד הרבה שאלות שלא יפתרו כנראה לעולם....

נתוש ז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התגובה שלך מצחיקה אותי יותר מתגובה לתגובה תרשום הרבה...אני פשוט נקרע

נתוש ז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אנשים טיפשים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

plane crazy

New member
כבר כמה שנים שאני חושב שהוא לא נרצח

או שיגאל עמיר לא קשור לרצח (היום קראתי איפה שהוא שדווקא יש חשדות שהמאבטח שלו חיסל אותו במכונית).

tiger fist

New member
חברים זה לא המקום לדון בזה

אני הבאתי את הלינקים שתקראו בשקט, וזהו. אל תקימו פה דיונים ע"ז, זה לא המקום המתאים. אבל למי שמתעצל להתחיל לקרוא, אני יכול לתת קצת ראשי פרקים לעורר את הסקרנות: לשאלתך מכושפת, מה שמנסים לומר שם, זה שהשב"כ תכנן את הרצח הזה, זה לא שהוא לא שם לב שהיה שם עוד מישהו ברכב, ויגאל עמיר עבד בשב"כ לתקופה למי שלא יודע, ואבישי רביב מהשב"כ ג"כ ידע על תוכניות של עמיר, והשב"כ נתן לו להיות בתוך המרחב המוגן בזמן שאין כניסה לשם חוץ משוטרים ואנשי שב"כ. ולא נמצא שרידי אבק שריפה על הידיים של עמיר לפי בדיקת קצין משטרה. והכדורים שנמצאו בגופת יצחק רבין הם לא אותם הכדורים שהיו באקדח של עמיר. ולפי הדוח הפתולוגי רבין קיבל כדור במקום מסוים, שאחרי זה אי אפשר לזוז, ורבין אחרי הירייה הסתובב לאחוריו לראות מה קורה שם (כפי שרואים בסרט) שזה לא הגיוני לחלוטין. נסיעה של דקה ארכה 25 דקות (לביה"ח). ויש מלא סתירות בדוחו"ת הפתולוגיים של הניתוח וגם של הנסיעה לבית החולים, כל הזמן משחזרים אותם בזיוף כי הם קולטים שהם עשו מלא טעויות שם. וזה רק ההתחלה. לגבי שאלתך איך אפשר להתווכח עם תיעוד? אז ככה: הסרט הזה הוא הצגה אחת שלמה, והוא גם מצונזר אגב, יגאל עמיר נצמד לגב של רבין והמאבטח שאמור להיות בגב שלו מפנה לעמיר את הדרך, מאבטח אישי של רה"מ בשב"כ מפנה דרך לאדם זר להצמד לרבין, נשמע הגיוני מאוד.. (חצי דקה ממנה צונזרה)ואז שומעים יריות וקול נפץ (כן ורואים גם אש כזאת) רואים את רבין מסתובב כאילו לא קרה כלום, המאבטחים קופצים עליו ומפילים אותו על הרצפה, ופתאום (הקפיצו את הסרט) תוך שנייה הוא כבר בתוך האוטו. מישהו ראה דם? מישהו ראה אותו מת? אני לא. כולם היו בהלם ולא שמו לב מה בדיוק קרה.. לסיכום: "הם לבושים בחליפות, תמיד מכופתרים, כדי שאנחנו לא נריח את הסירחון בפנים"

Perfect sense

New member
חבוב,

אני לא מאמין שחשבת שתעלה כזה לינק לפורום ולא תצפה שנדון בזה.

נתוש ז

New member
אתה לא שפוי, אל תעיז לצוטט שירים של

אביב בכלל בעיניין הזה... "רצחו שלום בכיכר, ראיתי מול עיני איך הוא נגמר. והתברר שאיש דתי בלי אלוהים, ראה יותר מידי סרטים ועוד חייך במעצר..." חחחח..על מה אתה מצוטט? אנשים פה חולי נפש..חחחחח...חחח אני לא מאמין שאני קורא את זה
אני רק אגיד שאם השב"כ היה רוצה לרצוח אותו, הוא היה עושה את זה במקום אחר.. חחחח... ועוד משהו...לא הייתה שואה. תוכיח שהיית? סבבה אז לא היית... =\ הכל הצגות! כל היהודים הנבטחים עומדים בסרט ומשחקים כאילו יורים בהם בשביל שירחמו עליהם. והנאצים? זה בכלל יהודים מחופשים.. ובכלל..אתה יודע מה שמעתי? מכיר ת'תמונה של הילד שעומד במבט מסכן מול שוטרים של הSS? היה כ"כ הרבה בחינות כדי לקבל ת'ילד ששיחק הכי טוב..! אתה יודע כמה פעמיים הם חזרו על המשחק הזה? =\ זה יותר מצחיק מעצוב לי לרשום את זה...

למעלה