תמונה שווה אלף מילים (או שיר אחד)

odery

New member
לא...

אבל תסבירו למה אתם חושבים כי בשיר שאני מתכוונת הנימוק מאד מנומק

Growler

New member
אצלי זה קצת עקום (כמה מפתיע)

אבל גם די מנומק אם תחפשו ב-Google +"מאיר בנאי"+"בעל שם טוב" התוצאה הראשונה שתקבלו היא זאת: http://www.mp3music.co.il/lyrics/16828.html ואם תראו בתחתית העמוד, תוכלו לראות את מה שאני מצרף בתמונה

odery

New member
אני יכולה לייעץ לך לעבור ברפרוף קל על תורתו

של הבעש"ט:)

הר עיבל

New member
" לך אלי "

תורתו הפנימית של הבעל שם טוב בכלליותה ,כוונתה הייתה לעורר את כלל עם ישראל. התורה הפנימית הראתה איך פועלת התורה על האלוהות,ואיך שקיום התורה-הוא גילוי האלוהות. ושוב,תורת הבעשט מסבירה את התנהגות האלוהים ואת האלוהות עצמה,לכן נראה לי שלך אלי הכי מתאים. למרות ש"אורייתה" של אביתר יותר מתאים

odery

New member
יפהה לך אבל

זו לא התשובה וקח רמז ענקק זה לא מהדיסק האחרון

הר עיבל

New member
רואים רחוק רואים שקוף

אז דרכי אבדה חיי היו חידה צמא כמו הלך במדבר אל מילת אמת שכוח בה לתת לשאת פנים אל המחר

הר עיבל

New member
יש לי יש לי...

שם כל האדם??? היכן שמחשבתו נמצאת, שם כל האדם. רבי נחמן מברסלב אמר...כי עיקר האדם הוא השכל, ועל כן במקום שחושב בשכל, שם כל האדם."

odery

New member
יגעת ומצאת תאמין!!!!!!!!!!!

אמת אמת אמת והבעל שם טוב אומר :"אדם נמצא היכן שמחשבותיו נמצאות" ומאיר אומר: "רגע אני כאן, ורגע אני שם. מעבר לרקיע, ואז שוב בעולם. רגע אני כאן, ורגע אני שם. היכן שמחשבתו נמצאת, שם כל האדם". במת כל הכבוד-חשבתי שזה יהיה קשה..:) תורך!

תמרי35

New member
אהבתי אהבתי

גם חפירות של דוסים ( אני מחבבת מדי פעם וצריך מוזה- הפעם התאים לגמרי) וגם פעם עשינו פה דיון על מי המקור לאמרה הזאת ( רבי נחמן/ הבעש"ט ואפילו הרמב"ם ונראלי שגם רבי צדוק הוזכר...) יפה לכם מאוד!!

למעלה