תמונה שווה יותר מאלף מילים

חן123

New member
תמונה שווה יותר מאלף מילים../images/Emo9.gif

היום לאחר ציפיה רבה בשעה 12:30 יצא בננו אור לאויר העולם תודה לכל מי שעזר תמך יעץ לפני ובמהלך ההריון ובמיוחד בחודש האחרון
מכל ה
והרבה

מזל טוב !!!!!!!!

איזה מתוק! (והמפרצים...) מקווה שאת מתאוששת. תרגישי טוב! נו, אז יש אינטרנט בבי"ח?

חן123

New member
תודה חן מתאוששת לאט לאט ../images/Emo51.gif

והאינטרנט בבי"ח פועל לפעמים ובד"כ תפוס כך שאני כותב מהבית נמרוד של חן שמתרגש גם כן

איזו צמרמורת!!! אמא יקרה שלנו!!!../images/Emo25.gif

איזה יופי!!! בצ´אט "להיות הורים" שאלו עליך בדיוק, ואמרתי שאם לא כתבת היום אז לבטח ילדת!!! עוד לא רואים את התמונה, אבל אני בטוחה שהוא מקסים.
איזה יופי!!! מסרי מז"ט גם לאבא הטרי.

חן123

New member
תודה אנחנו נצטרף בשאיפה בקרוב

לילה טוב לך לאור שבחייך (מקווה שאני לא מבלבל) ולשגיא

כבר אמא

New member
כמה חיכינו לו ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif למשפחה

החדשה. מה שלום חן? איך עברה הלידה? ואיזה מתוקון.

1ענבל

New member
וואו, איזה יופיי, איזה כיף, ../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ממש מקסים, רק נולד וכל כך ברור. מאחלת לכם את כל האושר שבעולם. הרבה הרבה כיף. מחכה לשמוע את סיפור הלידה (לפני שאני אלד), עכשיו תורי...אמאל´ה. מזל טוב

חן123

New member
../images/Emo51.gif מאחל לך לידה קלה בזמן שתרצי

נמרוד של חן שהולך להתרחץ ולישון לגבי הסיפור זה כבר של חן ממש. תלוי בה ובכוחות שיהיו לה.

קולולולולו!!!!!!!!!!איזה יופי!!!!!!

איזו התרגשוווותתתתתתתתתתתת.......... מזל טוב לכם , חבר´ס. איך הבונבון? תכתבו קצת , השארתם אותי עם הז...ביד מרוב סקרנות עם הקצרנות הזאת של ההודעה שהשארתם! ומה שלום חן? (אני משערת שנ. היקר כתב את ההודעה על הלידה אז אנא , חמוד - זרוק עוד כמה עצמות). אני משום מה לא מצליחה לראות את התמונות שצירפתם , אבל אנסה שוב. ושם לתינוק כבר בחרתם? אגב - חן הגנבת ניכסה את התל"מ של חנה - פשוט חוצפה ומזל שחנה כבר ילדה , כך שלא התרחש משבר בין - יבשתי. דודה ענת - ששמחה ומרוגשת על אמת.

חן123

New member
אכן זה אני נמרוד האוצר שמו "אור"

חוץ מזה לענייני תל"מ התכנון שלנו על גימטריה של כורת (בתור אוהבי כורת) היה כנראה ציפיה ??!! שהגשימה את עצמה. לגבי חן היא שפוכה מעייפות ושאר הפרטים בסיפור הלידה בקרוב ועד במפגש פסח - מחכים ולא יכולים לותר לראות את יפתח . נמרוד של חן וגם של אור חמוד מתוק ומדהים ....

אמרתי לך!!!! ../images/Emo23.gif

שהוא לא יישאר בפנים לתמיד.... שיהיה לך ולנמרוד המון-המון אור
מאלה
ואמא שלה

ת ו ת

New member
המון מזל טוב אושר ובריאות ../images/Emo48.gif

את רואה שזה היה במרחק נגיעה
שתרוו ממנו המון נחת.
, תות.

טילי2

New member
מזל טוב חן והאבא של אור הוא מתוק../images/Emo42.gif

שזה לא מילה. שיהיה לכם רק אור ואושר

Navva

New member
../images/Emo49.gif עם הצטרפות אור למשפחה

חני, בסוף זה נגמר (סליחה שלא תמחתי מספיק בסוף, אבל לא ביליתי כאן מספיק), התוצאה הצדיקה את הדרך הארוכה. חן ונמרוד, שיהייה לכם גידול קל ואור ימלאה את ביתכם. נאוה

וואווווווווווו, מזל-טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

איזו הפתעה נהדרת על הבוקר
כמה משמח לשמוע שההריון הסתיים והלידה הפציעה והעיקר שאור החמוד נולד בריא ומקסים
יוצאות לי מילים מה זה ופשיות אבל זה בגלל שאני מתרגשת........... מחכה בכיליון עיניים לשמוע את הסיפור המלא
שמחה בשמחתכם חן, נמרוד ואור
שירלי.

א י נ ס

New member
חן, עשית זאת!!!

מזל טוב לשלושתכם, איזה אור מקסים נולד לכם. אושר, בריאות ו...לילות קלים. אינס

sigaliot

New member
מזל טוב להולדת האור שבחייכם ../images/Emo42.gif

שתדעו ממנו רק נחת ואורררררר....

למעלה