תמונה שווה יותר מאלף מילים

yaelhul

New member
בשעה טובה חן ונמרוד ../images/Emo140.gif

מקווה שהיה קל ושמעכשיו יעברו כל הטרדות שליוו אותך בסוף ההריון ותמשיך הדרך אל האושר (שכבר התחילה ברגע שנכנסת להריון ועלתה מדרגה עם הלידה). רק טוב
יעל

נטאשה

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

לחן נמרוד ואור איזה שמות יפים.... שתרוו נחת מההרכב החדש עכשיו אתם משפחה של ממש באהבה דלית

מזל טוב לאור !!!

ואכן להקת כוורת צדקה והיום שנקבע הוא שישי למרץ !!! בדיעבד ההימורים שהיו לגבינו היו בעצם עבורכם והיתה הצלחה לא רעה של הרוב מאחל שהאלרגיה למים תחלוף ושהגירודים ייפסקו ושתוכלו להקדיש את כל מרצכם לאור מזל טוב גם להורים ליאור

רותם ש

New member
המון המון |mzt|

אתם רואים - בסוף הוא יצא ! מקווה שעבר בקלות. הרבה אושר.

רוני@30

New member
מזל טוב !!!

הרבה אור ואושר, הרבה שמחה ונחת וכמה שיותר שעות שינה...
רוני

שירה28

New member
איזה יופי !!! מזל טוב !!!

הי חן, הנה גם את הגעת לרגע שבו את חובקת את בנך - אור אני מתרגשת ושמחה בשימחתך שיהיה הרבה מזל טוב שתגדלו אותו באהבה אושר ובריאות אמן !!! שלך - שירה

יערולה

New member
מתוקה שלי,,, וואו איזו התרגשות

אני כלכך מתרגשת בשבילכם, המון המון המון
הנה אור חדש נכנס לחייכם, איזה כיף, איזה אושר. תהנו ממנו ואחד מהשני, ותגדלו אותו בשלווה ובנחת. כל השבוע חיכיתי להודעה הזו שלך, ו ווואאווווו אני כלכך מתרגשת שבא לי לחבק אותך. המון המון
לכולכם תהנו זר
שלוח לכם ממני להולדת אור.
יערה והילדודס, לירון וירין שמאושרים עד אין קץ בשבילכם.

חן ונמרוד - מזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

אז ברוח המשפטים שלא אומרים לאישה בחודש תשיעי - "אתם רואים בסוף הוא לא נשאר בפנים...."
מקווה שהייתה לידה קלה כפיצוי על החודש התשיעי המייגע, מחכה לשמוע את סיפור הלידה ומאחלת המון בהצלחה בהמשך ואולי אף תגיעו בהרכב המלא למפגש!!!!

ט ל ט ל י

New member
איזה פשוש קטנטן ומקסים!!!../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif

שתרוו אושר ונחת ובריאות לרב תהנו מקרן האור שנכנסה לחייכם טל

מזל טוב ע-נ-ק גם ממני ../images/Emo25.gif

אני כל כך שמחה לשמוע שחן סוף סוף ילדה! הגיע הזמן! מקווה שכאן בא הסוף לכל הסבל של סוף ההריון ומעכשיו - רק אושר וסיפורים על אור. נשיקות לשלושתכם,
חנה

ligo

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif

אז סוף סוף זה קרה... מזל טוב ושתרוו ממנו המון נחת!

nimsg

New member
../images/Emo51.gif לכל המברכים ודמעות אושר

בעיני (באמת )
חוץ מזה בימים הקרובים (ובלילות) נחזור לשאול כמה שאלות כמו למה לו לבכות ומי אמר שצריך לשון מספיק פעם בשבוע יום ראשון

וואו איזה יופי

התמונה הזו ממש מחזירה אותי אחורה הוא בון בון אמיתי מאחלת לכם שתגדלו אותו בנחת ולך שתרגישי טוב כמה שיותר מהר נשיקות וחיבוקים

למעלה