נכון, וגם הוא נראה יותר מטושטש כזה
B barlevy New member 1/10/06 #22 אתם באמת חושבים שישבתי שעות עם פוטושופ או משהו?! צאו מזה.. דייב צילם בעצמו את התמונה של שנינו מה לעשות שהאיכות לא משהו..זה לפני העידן הדיגיטלי-עם איזו מצלמת פוקט
אתם באמת חושבים שישבתי שעות עם פוטושופ או משהו?! צאו מזה.. דייב צילם בעצמו את התמונה של שנינו מה לעשות שהאיכות לא משהו..זה לפני העידן הדיגיטלי-עם איזו מצלמת פוקט
J JumpInTheFire New member 1/10/06 #24 לא אני לא חושבת שהיא לא אמיתית אני אומרת שהיא נראית כמו זיוף..
B barlevy New member 2/10/06 #30 ממ במקרה של מגדת' -זכיתי בהגרלה להיפגש איתם אחרי ההופעה בישראל במקרה של מיידן הגעתילהופעה ביוון בתור כתב/צלם של מטאל האמר
ממ במקרה של מגדת' -זכיתי בהגרלה להיפגש איתם אחרי ההופעה בישראל במקרה של מיידן הגעתילהופעה ביוון בתור כתב/צלם של מטאל האמר
S StaffordshirE New member 2/10/06 #31 כמה אנשים היו בקהל בהופעה של מגהדת' ? ההופעה הזאת לא ממש מתועדת כמו ההופעות של מטאליקה..אני מת לדעת פרטים עליה..
כמה אנשים היו בקהל בהופעה של מגהדת' ? ההופעה הזאת לא ממש מתועדת כמו ההופעות של מטאליקה..אני מת לדעת פרטים עליה..
R RakTsarot001 New member 1/10/06 #25 היי, בסדר, הבנתי. D: בר מזל אתה. פאק, אם לי הייתה תמונה עם דייב...