תמונה של החדר שלי...עדיין לא סיימתי

BotGirl

New member
תמונה של החדר שלי...עדיין לא סיימתי

חחח הגזמתי עם מאלדר אבל לא נורא... גיליתי למה הוא הצטלם בסרטי פורנו (בעצם חברה שלי גילתה אבל אותו הדבר) כי לא היה לו כסף אפילו לשכר דירהההה מסכן אחד...אין סיבה להגיד שהוא מגעיל לא הייתה לו ברירה...

Chens15

New member
בוט גירל מאיפה השגת פוסטרים שלו

גם אני רוצה....~מביטה בקנאה~ פליז.......................תשלחי לי אולי קצת

BotGirl

New member
הנה תמונה אחת

אין לי מושג עם יש לך לא הגזמתי עם החדר שלי לדעתך? אני חושבת שכן...ידיד טוב שלי אסף אותם 5 שנים והביא לי 40 פוסטרים שלו...אני לא הייתי מביאה את כולם!לא מבינה למה הוא הביא לי... תראי אולי התמונה תמצא חן בעינייך!

DarlingAdam

New member
אוי, באמת.

אין סיבה להגיד שהוא מגעיל - בכלל. או כל אחד אחר שעובד בפורנו מרצונו החופשי.

BotGirl

New member
לא הבנתי...

טרנסג'נדרס וחברים - 496 אקס פיילס - תיקים באפלה - 742 מה מה מה זה???לא הבנתי! אני פשוט לא מבינה מה יש לאנשים שהם צריכים להראות את האיברים שלהם לאנשים אחרים...כאילו שגם האנשים האלה לא יעשו את זה מתיישהו...אבל אני סולחת למאלדר כי לא הייתה לו בררה

DarlingAdam

New member
לא נראה לי שביקשו את סליחתך,

ולא נראה לי שזה המקום להפגין בו את הבעיה שלך עם פורנו. ושני הפורומים שמוזכרים בחתימה שלי הם שני פורומים שאני מנהל, ולכן מפרסם. מה לא הבנת?

Ice Age

New member
נצל"ש

אם כבר מדברים, מה זה בכלל "טרנסג'נדרס וחברים"?

DarlingAdam

New member
ייקח זמן להסביר..

אבל בעיקרון כל מי שהמגדר שלו אינו שגרתי או שאינו תואם את המין הביולוגי שלו - כל מי שהוא לא מאה אחוז זכר-גבר או נקבה-אישה. שזה די הרבה אנשים ונשים. ...וחברים :)

milki123

New member
בוטגירל

איפה שמעת על זה שדיוויד שיחק בסרטי פורנו? יש לך לינק באינטרנט שכתוב זאת? כי די הייתי רוצה לדעת אם זה נכון או לא אין הכוונה לסרטים/סדרות אירוטיים כמו יומן הנעל האדומה. אני מדבר על סרטי פורנו נטו.

milki123

New member
עוד משהו...טרנסג'נדר

טרנסג'נדר זו מילה כללית. 1) זה מיוחס לאדם אשר שינה את מינו למין השני. (גבר לאישה , אישה לגבר). זה גם נקרא טרנסקסואל. 2) זה גם יכול לכלול אדם עם שני איברים מיניים (יכול להיות מניתוח ויכול להיות מולד).וקשה להגדיר את הזהות על פי זה.גם לזה יש שם. בכל אופן שני אלה נמצאים בהגדרה של טרנסג'נדר. אולי יש עוד. זה על פי הידע שלי בכל אופן. אם אני טועה אז הוא יתקן אותי כבר.

DarlingAdam

New member
טרנסג'נדרס הוא אכן מונח מטריה,

מונח כללי שבא לתאר גם טרנסקסואלים (שינוי פיזי, לאו דווקא ניתוח אבל נגיד הורמונים וכו'), גם אינטרסקס (שנולד עם אברי מין או כרומוזומים מעורבים), גם קרוס דרסרים וגם עוד כמה וכמה "סוגים" :) מה שחשוב להבין כצעד ראשון הוא ההבדל בין מין ביולוגי - אברי מין, כרומוזומים, הדרך שבה הגוף בנוי - לבין מגדר, ג'נדר - ההבניה החברתית, הדרך שבה הראש בנוי.

Ice Age

New member
אחרי שראיתי את הטאג ליינס

"קורס תפירה - עשה לך זין"? WTF?

DarlingAdam

New member
אחד מטאג ליינס רבות וטובות.

יש שם הסבר כיצד לתפור לעצמך פין (במצב רופס) מבד וחומרים ביתיים, במקום לבזבז המון כסף ולקנות אחד באינטרנט. תראה, עוד הסברים בנוגע לנושא הטרנסי אני שמח לספק, אבל אולי במסרים פרטיים? :) תודה.

BotGirl

New member
DarlingAdam

מי אמר שיש לי בעיה עם פורנו סתם צחקתי לגבי הסליחה גם ונראה לי שהבעיה היא אצלך אין לך ח-ו-ש ה-ו-מ-ו-ר! אבל אל תעלב לי או משהו...

DarlingAdam

New member
לא נעלב.

אני פשוט לא נהנה כשאנשים בפורום - כל פורום - אומרים "איכסה" על דברים מסוימים. ואני לא אוהב את המילה "סוטה". ועל אף שאני המנהל, בינתיים לפחות, בכל זאת זכותי להביע את דעתי. כל עוד אני לא חוסם אותך מלהביע דעות אחרות, כל עוד הן מנוסחות בנימוס, אני לא רואה מה הבעיה.

BotGirl

New member
לגבי הלינק...

יש לי אתר אבל לא ממש רואים שם עם זה באמת אז חשבתי שזה שמועות אבל התברר בסוף שזה נכון...

milki123

New member
הלינק

אבל לא כתוב שם שאלה סרטים כחולים... התמונות בהחלט יכולות להתקשר לסרטים אירוטיים (פורנו רך) או לתמונות עירום שהוא נתן שיצלמו אותו.

למעלה