תמונה של החדר שלי...עדיין לא סיימתי

SABRINA X

New member
בוטגירל (אנה) ~!!!

תקשיבי תבדקי תמייל שלך... אהה חח גם שלחתי לך תמונה של החדר שלי~!! אה ומתי נחליף? אמרת שאת רוצה שנחליף מה שיש לנו פעמיים שאני אביא לך ת'בון גובי ואת את מאלדר.. אז שלחתי לך את מה שיש לי תגידי מה את רוצה.. בה ביי

BotGirl

New member
לסברינה...בדקתי נחמד חחח

כן סבבה תקשרי אליי ונדבר מה נחליף טוב? יש לי גם תמונה מזה שווה של בון ג'ובי תהאבי אותה אל בטוח! אני אשלח לך ת'טלפון שלי לאייסי

BotGirl

New member
אני יודעת...

פשוט נכנסתי בשוק כשראיתי את האתר המקורי כעסתי ומחקתי אותו...וזה מה שחברה שלי הביאה לי...

Chens15

New member
מה???אדם אני אל הבעתי שום

דעה לגבי פרונו..........ואמרתי שאני כבר אוהבת את דייויד ולא שונאת אותו יותר....

SABRINA X

New member
הממ..מה הבעייה שלך~??

אה? מה מפריע לך ההודעה של בוטגירל?? אם אין לך בעייה בפורנו סבבה אבל אם לה יש אז מה~? וזה כן המקום כי זה קשור לסדרה וגם אם זה לא אז מה? חייבים לדבר רק על זה ואם סוטים מזה קצת~?.. אני חושבת שאתה צריך לשנות את הגישה שלך למבקרים בפורום ועוד כשאתה המנהל..

BotGirl

New member
הוא המנהל???

חחח לא ידעתי את זה...לא נורא עכשיו אני יודעת וסברינה עזבי אין לי בעיה עם פורנו...כבר הסברתי לו...לא נראה לי שהוא יבין גם...(את יודעת למה אני מתכוונת חחח)

DarlingAdam

New member
לא ממש עקבת.

ישנם הרבה דיוני אוף טופיק, אין בעיה. זה לא אחד מהם, עוד פחות בעיה. ישנם אנשים שמתייחסים לדברים מסוימים בתור "איכס" או "סטיה", גם אם בהומור, וזה קצת מעצבן אותי. בתור גולש מן השורה, לא בתור מנהל. כך שזה לא קשור, אני לא משתמש בתפקיד המנהל כדי לעשות עם זה משהו. רק מביע את דעתי.

BotGirl

New member
המ...

שנה את הגישה אתה מביע את הדעות שלך באופן לא יפה!

DarlingAdam

New member
אני מביע את דעתי באופן מנומס

ולא אומר איכסה או מגעיל על אוכל של אחרים, כך שלא נראה לי שאני אשנה את הגישה בקרוב. תודה על הפידבק.

scoutlavie

New member
הלואי גם אני היתי יכולה ככה

אמא שלי לא מרשה לי יותר לקשט את החדר שלי ככה. פעם היה לי כמה פוסטרים, אבל עכשיו הוגבלתי לאחד גדול. לפני מכ שנים שי מהפורום הביא לי פוסטר ענק של הסרט , והוא היה תלוי לי בחדר , אבל הוא היה ממש ענק וכל הזמן נפל, אז הוא כבר לא בחדר...אבל עדין בבית. אבל סחה על התמונות

milki123

New member
...

יש לי גם את הפוסטר ה-ע-נ-ק-י הזה. הוא לא תלוי אצלי , אבל שמרתי אותו. סתם שוכב אצלי :)

scoutlavie

New member
כי אני מכורה

וההורים שלי לא מדי מאושרם מהענין...הם גם טוענים שאני גדולה מדי לזה , בגילך הם עוד נתנו לי...

BotGirl

New member
....בת כמה את?

בת כמה את?אפשר להעריץ מישהו בכל גיל שרוצים...

1Shir

New member
אבל כמו שאני רואה את זה...

דווקא בגלל שאת "כבר גדולה" את כבר ממש לא אמורה לשאול אותם!!!

BotGirl

New member
זהו נכון...

עם את גדולה אז את כבר לא צריכה לשאול אותם!זה החיים שלך?אז מה הבעיה בזה שאת מעריצה מישהו ומכורה...וואו אפשר לחשוב!

SABRINA X

New member
זהו..

זה אמור להיות החדר שלך לא של הורים.. גם לי בהתחלה לא הרשו...אבל הכפתי ת'חדר למוזאון של תיקים באפלה ובון ג'ובי...חח אבל לפני כמה זמן הורדתי חצי..זה לא יפה כשיש יותר מדי זה ניראה כמו חדר של תינוקות או משהו כזה..ובוטגירל את בדרך להגזמה.. אתן לא חייבות להביע את אהבתכם לסדרה רק בפוסטרים בחדר כי מלא רק מי שבא עליך רואה תעשו כמוני תלבשו חולצות אם זה , קלסרים , תאספו תמונות ולא רק בשביל הקיר....זה לפחות מה שאני עושה... :)

Chens15

New member
לא נורא אם זה משמח אותך

גם לי אין פוסטרים של תיקים כי אסור לי לתלות בחדר.....=/ לא נורא יהיה טוב

scoutlavie

New member
טוב, יש לי כמה תמונות

יש לי גלויות שלהם בספריה ויש לי פוסטר וכמה ספרים שלהם, ותמונה חתומה של ג'יליאן תלויה על הדלת, ככה שקשה לפספס שאני מעריצה, עכשיו שאני חושבת על זה אולי באמת אני אתלה משהו אבל בד"כ כשתולים תמונות הם מצהיבות ומתישנות...אז נראה .

BotGirl

New member
אז???

אז בשביל מה לקנות את התמונות?כדיי לשים אותן לשכב איפשהו???וגם בכל זאת התמונה מצהיבות אז לפחות שאפשר יהיה לעשות איתן משהו לפני שזה יקרא!

למעלה