תמונה של החתול החמוד שלי!!!

mango woman

New member
תמונה של החתול החמוד שלי!!!

החלטתי לשים תמונה מצחיקה של החתול המתוק שלי!!! גרב אני מתה עליך!!! וכמובן גם עלייך איש המגנו אהובי.. התמונה צולמה בהפתעה לכן אל תשפטו!!!

mango man

New member
איזה מתוק!!!

ואל תגידו שלא!! שיר שכתבתי לגרב שלנו: גרב שלנו הכי בעולם גרב שלנו הכי מכולנו בחורף בקיץ באביב ובסתיו גרב יחמם את לבנו יחדור ללבותינו בפרצופו המשובב יצליח לרומם
כל אחד ואחת גרב שלנו אתה פשוט אחלה גבר!!!! שיר יפה, לא? לא כמו גרב כמובן ולא כמוך, אשת מנגו!!!

mango man

New member
רעיון גאוני2

לאחר שאשתי לעתיד רשמה את הרעיון הגאוני1 שלה ותאמינו לי שמגיע לה את כל השבחים שבעולם (קשה לאשת המנגו לחשוב קצת חחח) הגעתי לרעיון שני!! למה שלא נעלה לאתר תמונות של חיות המחמד המדהימות שלנו?!

cobainos

New member
אוקיי,אני מעלה כאן 3

בינתיים יש לי רק 2 הפיצית זאת הכלבה בבית שלי,האסקית היא הכלבה של אבא שלי במושב. אז גם היא שלי בעצם! יש עוד כלב שאין לי תמונה שלו במחש,ויש שם במושב עוד חתול שגם לו אין תמונה

mango man

New member
הכלבים חמודים אבל...

גרב הכי הכי הכי בעולם!!!!!!!!!!!!
נעשה בשבילך הכל!!! פשוט הכל!!!! sock we love u!!! אין מישהו יותר חמוד ומדהיםםםם ממנו ואני מוכן להתערב על זה!!!

Hii BiTcH

New member
כלבה חמודה אבל...

מה אתם שמים מדבקה של מרצ על המיטה?!?!?!? פוליטיקה ליד הכלבה הא?! בושההההההההההה!:) סתם אח שלי פשוט משעמם לי קצת ו...:)

enbalush

New member
כי מרצ עושים הרבה למען בע"ח

במיוחד יוסי שריד ועוד רבים מפעיליה...

cobainos

New member
אכן כן..וחוץ מזה

אני מרצ בגלל עוד דברים..אבל לא נכניס את זה כאן,בד"כ אנשים מתחילים להתווכח איתי ואין לי כח

enbalush

New member
יש שמועה שג'ינג'ים הם תמיד זכרים

הכרתם פעם חתולה ג'ינג'ית?

Ne§t£A Gi®L

New member
איזה שטויות...../images/Emo108.gif

וכן...מן הסתם.. זה בא בסופו של דבר, כשההורים שלך וטרינרים

קיר קמט

New member
שונא חתולים

פעם היה לי קליפ של אנשים ששוחטים חתולים ואז צולים אותם על האש, אבל זה לא כאילו חיפשתי את זה, זה פשוט הגיע אליי..

קיר קמט

New member
למה אתה לא בבית ספר, פריק

למה אנשים חושבים שכל מי שבכת השטן מקריב חתולים וכאלה ?
יש עוד פסיכים בעולם.

cobainos

New member
כי אני חולה,ואחותך פריקית../images/Emo8.gif

וכי זה מה שהם אוהבים לעשות

קיר קמט

New member
חמוד שלי

איך בדיוק אתה יודע מה השטניסטים אוהבים לעשות ? רוצה לספר לנו משהו ?
666 THE NUMBER OF THE BEAST

cobainos

New member
אוקיי חבר'ס...

אני לא שחקן,יש לי אישור ל3 ימים על המחלה הזאת,ושיאה היה ביום ראשון כששכבתי מת בבית והקאתי הרבה...היה לי וירוס בבטן...אני לא אתחיל לפרט כי זה סתם איכ. ואני לא יודע...עיתונות ושמועות וכל זה:) ואגב,אתה שומע איירון מאידן?

enbalush

New member
שמעתי שיש הרבה מקרים של נוער

שמגדיר את עצמו כ"כת השטן" בראשל"צ שפגעו בהמון בע"ח, יש למישהו מושג מקרוב או מרחוק על המקרים האלה? מאיזה שכונות/בי"ס הם מגיעים?

cobainos

New member
זה לא משנה מאיפה

מאיזה שכונות או בתי ספר צריך להרוג אותם.כי מדובר ב"בני טובים" מה שנקרא... בד"כ זה ככה.

למעלה