תמונה של החתול החמוד שלי!!!

actress

New member
עכשיו ממש הגזמת../images/Emo70.gif לא צריך להרוג

אף 1 ולא משנה מאיזה גזע הוא ואם הוא ערס או לא פשוט צריך לחנך אותם ואת ההורים שלהם זה הכל.

tia3

New member
אני חושבת

שהוא התכוון לזה יותר כביטוי מאשר באמת. אני מקווה(?)...

קיר קמט

New member
מה קשור ההורים שלהם לעניין

זו מדינה חופשית, לכל אחד מותר להתנהג איך שבא לו כל עוד זה לא עבירה על החוק. ומבטיח לכם שהם לא באמת שוחטים חתולים, אל תאמינו לכל מה שמספרים לכם. אגדות אורבניות, שמעתם על זה פעם ?

cobainos

New member
התכוונתי ברצינות להכל!

לא התכוונתי לזה כביטוי,לדעתי התעללות ורצח בע"ח=התעללות ורצח בני אדם וחבל שאין גזר-דין מוות במדינה הזאת הורים שלהם?כי אם בן אדם גדל בבית טוב ולא מכים אותו או יש לו הפרעות פסיכולוגיות כלשהן והוא עושה דברים כאלה לשם הנאה,הוא צריך לקבל תעונש שלו. וכן שוחטים חתולים,חסרים מקרים שמצאו גופות חתולים שעברו התעללות?ראשים מופרדים מהגוף?אני אישית ראיתי ולא יכלתי לישון בלילה ,וקראתי במקומונים ורק לאחרונה איזה כמה מראשון שחזרו מה שהם עשו במסגרת פעולתם ב"כת השטן" זה פשוט גורם לי לרתוח הדברים האלה,ושהמשטרה לא עושה כלום בנידון.

קיר קמט

New member
קודם כל

אני מניח שהדברים שאני אומר אולי יעוררו קצת פרובוקציות, אבל הורים צריכים להרביץ לפעמים לילדים שלהם... לא עניין סיסטמטי אבל לפעמים צריך למתוח להם גבולות ומה לעשות שענישות לא תמיד אפשר לאכוף. אתה יודע, חוסך שבטו וכאלה. ומה ההורים שלו אשמים אני יודע שזה מפתיע, פעם שנייה, אבל אנחנו חיים במדינה חופשית, ואתה יודע כל הדברים האלה על האדם ותבנית נוף מולדתו - זה קשקוש בלבוש, אתה מה שאתה בוחר להיות ולא מה שההורים שלך בוחרים שתהיה.

cobainos

New member
שוב פעם...האדם בוחר אבל

דיברתי על אמצעים ותנאי הגדילה שלו שזה דברים שמשפיעים על החלטות של אדם והחינוך הכי משפיע. אז אני אסדר הכל: 1.אם לאדם יש בית טוב והוא גדל בתנאים טובים,אין סיבה שיהיה רשע ושוחט חתולים.אם הוא גדל בבית מצוקה ורואה מכות כל היום וצרחות ועוני ואונס וכל אלה...אז יהיו לו הפרעות נפשיות והוא יבצע מה שהוא רואה,בקיצור יהיה פסיכי. 2.צודק,החינוך זה בסיס להכל,וחינוך טוב מייצר אנשים טובים בד"כ וההורים צריכים למתוח קוים בהחלט.

enbalush

New member
זו שרשרת..הורה מכה ילד שמכה את שלו

אלימות גוררת אלימות...ילד שהיכו אותו, לרב מפנים את זה כשיטה, כהתנהגות אקטיבית, וחלק מהילדים רואים את העולם כחזק-חלש וכדי לא להיות בצד החלש הם נוהגים באלימות כלפי חלשים מהם. הורה מכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו שמכה את ילדו

למעלה