תמונה שצילמתי ביוון

art minded

New member
../images/Emo13.gif אבל artgalley זה ika1970

בכל מקרה אותו אדם העלה את התמונה. ויפה מאוד שזכרת חושית... כנראה שהתמונה הזאת אכן מאוד מיוחדת. זה צריך מאוד להחמיא לך, איקה MOUSE

vmkni

New member
לא טענתי שזה לא אותו אדם

אני גם לא יכול לבדוק כל אחד ואת הכרטיס שלו או מתי שינה אני רק העלתי את הקישור הקודם כי שם ניתנו עוד כמה ביקורות לתמונה הזו והצעות לשיפור וגם לי התמונה היתה בזיכרון כי היא באמת מיוחדת ולמה לקרוא לעצמך איקאה?

art minded

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני דווקא חשבתי על מיקי מאוס. יש לי חברים שהילד שלהם קורא למיקי מאוס - איקה מאוס. וד"א ניצה שאול בסדרה אסתי המכוערת גם נקראה איקה

ארט, בעיניין ניצה שאול,

אני גר בשכונה מאוד יוקרתית ברעננה, שכונה עם מקסימום 50 משפחות, בשכונה שלי יש בריכת שחייה רק לתושבי השכונה. כבר שנים בקייץ אני בורח מהחום לבריכה. בין 14:00 ל 16:00 זו שעה רק למבוגרים מהשכונה, ככה שבעצם בין השעות הללו ביום רגיל מגיעים מקסימום 10 אנשים, וזו ממש בריכה פרטית. על כל פנים גרה בשכונה זמרת או ה-זמרת של אחרי ששת הימים, שולי נתן, עם ירושליים של זהב (בסוגריים מאיר אריאל שר באותו הלחן את ירושליים של ברזל) ותמיד כשאני נפגש עם שולי נתן בבריכה אני נוטה וכמעט נפלט לי מהפה - היי ניצה. כי ניצה שאול זה שם שהאות הראשונה של שמה ושם משפחתה זה נ' ש' ושולי נתן זה ש' נ' ... בכל מקרה בדרך ברגל לבריכה אני משנן יום יום - שולי ולא ניצה נתן ולא שאול...שולי נתן, ולא ניצה שאול.. ויום אחד אם כבר אני מספר, בעודי עסוק בשינון של שולי נתן...שולי נתן.. אמרתי למישהי שלום רחל, בזמן ששמה בכלל מירים

art minded

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

ומעניין הוא שכשהייתי ילד אני גם התבלבלתי לא אחת בין ניצה שאול לשולי נתן...

ika1970

New member
מי שמדברים אליי הם

מודיליאני, ון גוך פיקאסו ורנואר. אמנים ישראלים כגון טפלר אדלר ורובין. מוקאדי פחות. גוטמן פחות.

למעלה