תמונה

ShiRaN283

New member
דייי היא בכלל לא כוסית...

היא רזה מתה ... כמו מקל אין חזה אין תחת סתם ... והיא 100% רוסיה לא שיש עם זה משהו... פשוט המבטא הזה שלה... הורג!!

ShiRaN283

New member
פצצה?? אוקיי לאישה קוראים מארשה

או משהו כזה .... שם רוסי כזה ... שווה לתחת ...

RooNey1

New member
אני רוצה להבין משהו שירן...

מאיזה מוצא את? מזרחית?מרוקאית?טוניסאית? הרי כל זה אותו חרא..מי את בכלל שתדברי ככה על רוסים.. היא בכלל לא רוסיה אם כבר מדברים על זה..זה ההורים שלה שהחליטו לתת לה שם מקורי של רוסים..שזה בכלל שם של גבר ברוסיה..זה כל הייחודיות. דרך,אגב היא ממש ממש חמודה..היא לא כוסית עולמית שווה שיגול...אבל היא בהחלט נאה ביותר.. בניגוד אלייך שאני די בטוח שאת אחת מהדאבות האלה שאין להן חיים ומתלוננות ומקראות בכולן..אה וגם גזענית מפגרת. ואם הגעת עד הלום אז מסתבר שאת יודעת לקרוא..שממש לא הייתי בטוח לגבי זה מקודם..כי קופים מארצות אפריקה לא ממש יודעים לעשות דבר חוץ מלבלוס בננות ולהיות עם תחת אדום.

אל תקח את זה כזה קשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שווה שיגול מאיפה אתה?

ShiRaN283

New member
בואנה חתיכת מפגר...

בשביל להבהיר למוח הקטן והממוזער שלך... 1. אני אשכנזיה 2. אני לא אמרתי כלום על רוסים.... ההודעה שכתבתי נשמעת לא טוב וכן אני יודעת את זה ... 3. אני גזענית??? פחחחחח.... הבנאדם האחרון...!! 4. דאבה?? יא חתיכת בהמה אני מדמיינת אותך כלי חברים... כל החיים שלך בפורום כמו ילד מסכן טוחן כמו פרה נראה כל כך חרא שאתה בטוח שמיהו מכאן שם עלייך..... פחחחחחחחחח..... לך לך תצמא לך חיים ובפעם הבאה שאתה פותח תפה המלוכלך שלך עליי תחשוב פעמיים כי רק רע יצא לך מזה אני מבטיחה לך!!!!

RooNey1

New member
וואלה..

אם את אשכנזייה אוי ואבוי...את בושה לאשכנזים.. וכן אני בטוח שאת סופר דאבה..ככה זה תמשיכי להכחיש כמה בא לך.. לידיעתך..אני 1.78 ואני שוקל 63 ק"ג...אם זה נראה לך כמו פרה.. אז את גם סתומה כמו נעל. ג'אסט פור דה רקורד..את התבטאת נגד רוסים ואת יכולה לדבר כמה שבא לך.. ולא משנה מאיפה את במקור..רוסים משתינים עלייך בקשת בכל התחומים. אה ודרך אגב..חשבתי כולה פעם אחת לפני שכתבתי את ההודעה הזו..

בואנה איזה גזענית את../images/Emo70.gif

ג'יח ממש מגעיל.. בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת

MaNcHi 135

New member
יש לך בעיות עם מרוקאים?!

חחחחחחחח ולא ידעתי שהיא רוסיה שלמה....נחמד... חחחחחחחחחח הרגת אותי עם המבטא....

MaStIk BaZoOkA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל היא לא רוסיה (לפי מה שידוע לי...) והמבטא שלה אכן מעצבן=////////// ובאמת היא מקל ..

לא נראה לי אבל לא יודעת..

בלמקרה גם אם הם היו רוסים זה לא מבטא רוסי, אם כבר זה מבטא בריטי.

Danielushhhh

New member
אבל היא אפשר להגיד שהיא לא מדהימה

אולי היא לא כוסית אבל היא יפה

למעלה