תמונה

היא אנגליה במקור

יש לה מבטא כמו של פאריס הילטון, לא ברור איזה, פשוט חיתוך דיבור כזה שמזכיר. ולגבי המראה שלה- היא באמת נסיכת קרח חיוורת וצנומה, אנטי-נינט טייב.אומרים שהיא אמרה פעם בראיון על רייצ'ל בילסון שהיא- "עגלגלה וחייבת לרזות". ביטש! מה גם שאני לא רואה הבדל גדול בין מבנה גופן של השתיים- אולי זה שרייצ'ל משתמשת בחזייה טיפה יותר מרופדת.

אה, שוכחתי משהו

דווקא בסרטים שלא ניסו להוציא אותה כוסית, היא יצאה ממש יפה, כנראה כי היא שיחקה דמויות כריזמטיות. ב"אבודות והוזות" היא מהפנטת, ושם היא דווקא לבושה לא משהו ובחלק מהסצינות מרכיבה משקפיים.

catgirI

New member
מי היא היתה ב"אבודות והוזות"?

ראיתי את הסרט, אבל אין לי שמץ של זיכרון חזותי, אז...

היא היתה מרי "מאוס"

השותפה החדשה שמגלה ששתי השותפות שלה מנהלות רומן. רזה, חיוורת, משקפופרית, ביישנית, חמודה. אגב, אהבתי את הכינוי שלך

מה נינט עשתה לך?

חוץ מזה, יש בנים שאוהבים חמודאבות- בנות עסיסיות ושופעות. ולא, הם לא סוטים. ולפינת ה- "כן, לזה אני שמה לב בזמן שאנשים אחרים מתעמקים בעלילה"- *למריסה יש רגליים כמו של ילד מורעב, עם ברכיים בולטות. חצאית באורך ברך רק מדגישה את זה. *ג'ולי, קירסטן והיילי לובשות מחשופים שחושפים חור ואקום עם עצמות. * תביאו איזה חמודאבה לO.C! עליה לפחות מחשופים וחצאיות באורך ברך ייראו טוב!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אדיררררר
ניתן לנינט לאכול את מישה ונראה כמה פעמים היא מסוגלת לאכול אותה לפני שנגמר המקום.

MaNcHi 135

New member
שאלה בוגרת....

מה נינט עשתה לכם?! סליחה...עדיף להראות כמו מישה שאתה רק נושף עליה והיא עפה איזה עשרה קילמוטרים קדימה..

היא לא רוסיה...

השם שלה (מריסה)....זה בגלל שההורים שלה אוהבים שמות מיוחדים של עמים אחרים או משהון בסיגנון...(היא התארחה ב-לנון....והוא שאל)

JoHnYmYsTeR

New member
מישה*

היא במקור בריטית,השם שלה אהבו את השם מישה,וקראו לה כך,סוף פסוק.

mikmik000

New member
חח אני יודעת זה סתם הצחיק אותי..

עזוב אני ממש בוגרת היום.. חחח

למעלה