תמונות בלעדיות ממסיבת סוף הדרך 2

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif שתי הערות -

- מה כל כך מוזר בזה שרותי עם מכנסיים? מכנסיים לא מראות על מידת דתיות... אני מכירה הרבה בנות דתיות שהולכות עם מכנסיים. הרבה מאוד אפילו. - לירון דווקא כן היה.

ה ו ד י ש

New member
אני אגיד לך:

בשביל דתייה שהולכת עם כיסוי ראש זה מוזר. אם אני לא טועה גם דנה הייתה עם מכנסיים אבל אצלה זה היה נורמלי כי היא לא עם כיסוי ראש אבל כשרואים דתייה עם כיסוי ראש ומכנסיים זה קצת מוזר.

ה ו ד י ש

New member
אה ועוד משו:

אולי לבוש זה לא עניין של דת אבל זה עניין של צניעות. ברוב המקרים כשדתייה הולכת עם מכנסיים זה נחשב לא צנוע, אפשר להבין למה היא באה לתחרות עם מכנסיים, אבל למסיבה היא יכלה לבוא עם בגד אחר.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif דנה לא נשואה ../images/Emo12.gif

ויש הרבה דתיות שהולכות עם מכנסיים סתם ככה.

ה ו ד י ש

New member
אני יודעת שדנה לא נשואה...

התכוונתי שהיא גם באה לתוכנית עם מכנסיים כמו רותי וזה ברור שזה בסדר כי צריך לעשות משימות, אבל רותי היא עם כיסוי ראש (וכן, מן הסתם נשואה) אז לכן זה מוזר לראות אותה במסיבה,איפה שלא צריך לעשות משימות,עם מכנסיים. אם דנה הייתה נשואה עם כיסוי ראש והייתה באה למסיבה עם מכנסיים, הייתי אומרת בדיוק אותו דבר. וזה נכון שיש דתיות שהולכות עם מכנסיים אבל שוב,דתיות נשואות שהולכות עם מכנסיים הם בדר"כ גם לא הולכות עם כיסוי ראש...בגלל זה זה מוזר. חתיכת מגילה...חחחח

mishehi31

New member
מה?.

מה אמילי הייתה??? את יכולה לשלוח לי תמונה שלה שם כי לא ראיתי אותה בכללץץ\\.....

יש לי כמה תשובות

1. מי זאת האישה עם השמלה תכלת פסים? המתולתלת? זאת הגר מהסבב הראשון שנפלה ביום הראשון עם אלישע. 7. גם אלישע לא בא 8. צודקת גם אני שמתי לב

הד0וש

New member
חח כן כל תמונה הוא עם בירה איזה מאמ

מאמיייייייייייייייי אני כל כך חולה עליו

עובד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ממש להזיל ריר
כזה חמוווד...

עזמי

New member
יהודית ובעלה..

הוא לא נראה חרדי נכון? והחולצה שלה גם יפה.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif מה זה ../images/Emo10.gif

לא הזמנתם אותנו
אבל תמונות חמודות, תודה! :)

למעלה