"דילדו"
W Whip New member 3/6/15 #70 אכן כן לפעמים יחסי השולט\ת- נשלט\ת הופכים להיות 24/7, כולל מגורים יחד, שליטה מלאה על הפן הפיננסי, החברתי, על קשרים ומערכות יחסים מעבר לזוגיות, לוח הזמנים, סידורי האוכל והשינה ומה לא - ואם נכנסים לכזה דבר - כדאי לקבע את זה בחוזה...
אכן כן לפעמים יחסי השולט\ת- נשלט\ת הופכים להיות 24/7, כולל מגורים יחד, שליטה מלאה על הפן הפיננסי, החברתי, על קשרים ומערכות יחסים מעבר לזוגיות, לוח הזמנים, סידורי האוכל והשינה ומה לא - ואם נכנסים לכזה דבר - כדאי לקבע את זה בחוזה...
T Tinkerbell55 New member 9/6/15 #192 עם הרבה יותר רגש הרבה פחות פורנוגרפי יסלח לי וויפ אנחנו כנשים יותר מתחברות לזה מזכיר לי לחלוטין סצנה שהייתה לי לא מזמן
עם הרבה יותר רגש הרבה פחות פורנוגרפי יסלח לי וויפ אנחנו כנשים יותר מתחברות לזה מזכיר לי לחלוטין סצנה שהייתה לי לא מזמן
ח חניתה דרלינג New member 19/6/15 #220 כל כך   אני לא אוהבת את הפורנו המתועש, יש בו משהו גם לא אמין ומזוייף וגם מרתיע. (סליחה גם בשמי, וויפ).
כל כך   אני לא אוהבת את הפורנו המתועש, יש בו משהו גם לא אמין ומזוייף וגם מרתיע. (סליחה גם בשמי, וויפ).