תמונות גבירותי, תמונות!

אושר מ

New member
יום אפור משו זה היה, מה? מתאים

ליהלום דווקא...

DrunkGoat

New member
התמונות מאוד יפות...

רק חבל שתמונה של City Tower לא רואים את הגג.

TheIllustrator

New member
הסיבה פשוטה...

מאחר ולסיטי טאוור יש סטבאקס לקראת קצהו, בלתי אפשרי לראות את החוד אם עומדים למרגלותיו. למעשה, מאחר והפירמידה שעל גגו לא מאד חדה או ארוכה, זה גם לא פשוט לראות אותה ממרחק מספר מטרים מן הבניין... צריך ממש להתרחק כדי לראות זאת.

kyle

New member
יופי! בדיוק מה שאני צריך כדי להרוס

לי את היום! עוד פיגוע !

איילת29

New member
תמונות יפות מאוד מאוד

הוא מרשים, הבנייו הזה... שנדע ימים טובים יותר.. איילת

אושר מ

New member
בואנ´ה. תן לאנשים זמן...

למה אתה תמיד חושב שאין תגובות?????? התמונות יפות. ולדעתי רוב האנשים הגיבו...

reshef

New member
ונשאלת השאלה..

איך אתה כבר רוצה שנגיב..? להגיד איזה יופי איזה ייחודיות כל אחד יכול להגיד.. אני בטוח שרוב האנשים פה בפורום ראו את התמונות שלך והתלהבו (כמוני), אבל אין הרבה מה להגיב.

TheIllustrator

New member
צודק... ../images/Emo13.gif

אבל אני רוצה תגובות!
(לא "איזה יופי" אלא משהו ממש מלהיב!
)

danezeq

Member
הנה התגובות שלי ../images/Emo24.gif

גם אני התפתתי לצלם ביום מעונן מכיוון שאני אוהב את המזג אוויר הזה - צילמתי ולמדתי לקח - אסור לצלם ביום מעונן! זה משחיר את התמונה, למרות שהיו לך פה שתי תמונות שזה דווקא התאים (מגדל יהלום) אבל תראה איך זה הרס לך את הסיטי טאוור! הוא נראה לא טוב בתמונות האילו
ולמה לא צילמת את מגדל פרסידנט אם כבר היית שם?
אוי זה מזכיר לי! שגם אני צילמתי היום תמונות ושכחתי מזה! אני רץ לחבר את המצלמה - ביי !

TheIllustrator

New member
לא מסכים. ../images/Emo13.gif

לדעתי כל התמונות יצאו נפלא... ואלה שלא(יש לי עוד), זה לא היה בשל מזג האוויר אלא בשל צילום לקוי שלי. אני מאד בעד צילום בימים אפורים... כמובן המצלמה צריכה להתאים, צריך להאט את הצמצם ולהשתמש באסא גבוה יותר(מצלמה רגילה), אבל זה לא משנה - צילום ביום מעונן נראה נפלא. לדעתי הסיטי טאוור יצא נפלא... כהה ושונה מבדרך-כלל.
נא לחלוק איתנו את התמונות שצילמת!

danezeq

Member
לחלוק איתכם? אין לי בעיה ../images/Emo6.gif

אבל זה לא גורדי שחקים

danezeq

Member
אולי בכל זאת

מה שאני אוהב בתמונה הזאת (רמת אביב) היא שהשכונה מסודרת (ביניינים מקבילים אחד לשני)

למעלה