תמונות גולשים בהרצליה 01-

מה הקשררררר ילדה מציקההההה

מי דיבר עלייייי יאווווווווווווווווווווו רק אמרתי שאם הוא יצלם רמה יותר גבוהה כמו בתחרויות, סשנים של teams שונים וכאלה דברים זה יכול לעשות לו רק טוב והוא יכול להצליח. אז תפסיקי לחפור ילדה חסרת חיים

hagitoz

New member
תירגעו :)

חברים יקרים, תירגעו, כנראה לא הסברתם את עצמכם מספיק נכון, גיא, עכשיו כשהסברת, המסר שלך ברור ואכן סמי משתלב בכל תחומי האקסטרים ותורם לכל ענף ויש לנו מזל שיש לנו אותו כי בסופו של יום רוצים לשמור את החוויות בזיכרון והתמונות בטוח שעוזרות לכך :) סמי גם יצלם בהמשך בתחרויות וכו' וידאג שתהנו גם מלראות את החומרים הטובים שהוא יודע להוציא מהגולש/ת. :) חגית עוז

אודלינה

New member
גיא שמע

מצטערת אתה צודק עזוב לא יודעת למה הגבתי את זה בלי לחשוב... הבנתי אותך אחרי שהגבתי סורי :) שלא תבין לא נכון..

SAM BA

New member
אחרי ההסבר שלך

מובן ,, אבל אוסיף שני דברים. במקרה הצילום הזה היה ממש "על הדרך" הייתי בדרכי לת"א מהרצליה ראיתי גולשים ירדתי מהרכב ל 20 דקות וזה מה יצא. ושלא ישמע שאני מתנצל על זה-ממש לא, כי אני מרגיש צורך לצלם גם מתחילים בכל תחום,זה לפעמים אפילו עדיף משתי סיבות. 1- בד"כ אין להם הרבה צילומים כמו למקצוענים . 2- מאוד חשוב שיהיה משהו למזכרת מתחילת הדרך. בעניין ההצלחה בתחום אתה בהחלט צודק,הפרסום והחשיפה בהחלט עוזרים וגם הצילומים נראים טוב יותר.

למעלה