אני כל כך סוגדת לך בעיקר בגלל perdon me
S singlestroke New member 12/3/07 #48 יווווווווווווווווו איזה מלך $@^@$&^ הוא והמתופף !!!!!!!!!!!!!!11111 כוס אמקקקקקקקקק לא סומך על חברים שיקנו כרטיסיםםםםםםםםםםםםם כלכך הייתי צריך להיות שםםםםםםםםם ינעל העולםםםםםםםםםםםםםםם
יווווווווווווווווו איזה מלך $@^@$&^ הוא והמתופף !!!!!!!!!!!!!!11111 כוס אמקקקקקקקקק לא סומך על חברים שיקנו כרטיסיםםםםםםםםםםםםם כלכך הייתי צריך להיות שםםםםםםםםם ינעל העולםםםםםםםםםםםםםםם
S SnipeR3 New member 9/3/07 #7 בקרוב - הסרטון. אני עובד על סרטון שיכיל תמונות וקליפונים מתוך ההופעה. מקווה שאהבתם את התמונות. אני אהבתי.
בקרוב - הסרטון. אני עובד על סרטון שיכיל תמונות וקליפונים מתוך ההופעה. מקווה שאהבתם את התמונות. אני אהבתי.
S SnipeR3 New member 10/3/07 #47 ומישהי נתנה לי טיפ על המצלמה. ג'ינג'ית חמודה כזו שדרכתי עליה בטעות... אז תודה לך ג'ינג'ית חמודה, וסליחה שמעכתי אותך.
ומישהי נתנה לי טיפ על המצלמה. ג'ינג'ית חמודה כזו שדרכתי עליה בטעות... אז תודה לך ג'ינג'ית חמודה, וסליחה שמעכתי אותך.
S ScreamingForSomethin New member 9/3/07 #23 תמונות וסירטונים מההופעה../images/Emo223.gif יאללה בואו נעשה שרשור ענקי שאני אוכל להעלות לטאגליינס תגובות, ביקורות ואנשים עם VIP שאני עדיין מחכה לשמוע על כל מה שהיה שם - בשירשור אחר
תמונות וסירטונים מההופעה../images/Emo223.gif יאללה בואו נעשה שרשור ענקי שאני אוכל להעלות לטאגליינס תגובות, ביקורות ואנשים עם VIP שאני עדיין מחכה לשמוע על כל מה שהיה שם - בשירשור אחר