תמונות חדשות מהסט של POTC2

קמימונת

New member
בהתחלה לא זיהיתי ../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שזאת סתם ילדה אחת... קייט מאוד נמוכה, אני מבינה....

קמימונת

New member
היי היום ראיתי שוב טרויה....

והוא נראה שם די שונה...
זה כאילו זה מלפני המווון זמן (טוב, די...) אבל לא יודעת... זה היה קצת מוזר... אבל עדיין סרט יפה

אני דווקא ממש אהבתי את טרויה

מבחינת עלילה.. אבל הם נסחפו קצת עם הסיסיות של פאריס

../images/Emo45.gif

ושתביני,במציאות,בסיפור האמיתי,הוא בכלל לא היה ככה..יש הסבר ל"סיסיות" שלו...זה לא שהוא נמושה,זה משהו אחר...אני לא רוצה לחפור אבל אם תרצו הסבר תגידו לי...

אוקיי..../images/Emo9.gif

אז ככה,כמו שאמרתי,פאריס לא היה בדיוק סיסי...הוא ידע להלחם אבל הוא בחר שלא להשתתף בכיבושים ובמלחמות של טרויה..במקום זאת,הוא העדיף את החיים הפשוטים,הוא בכלל לא אהב את החיים בארמון...למעשה,בעונת האביב והקיץ הוא היה משוטט ביערות ובכפרים ועוסק בציד(חחחח תרתי משמע,הוא היה צד גם בנות
)...אגב,ידעתן שפארי היה בעצם יותר גדול מהקטור?הוא היה מבוגר ממנו ב10 שנים...והיה להם אח גדול יותר ושני אחים תאומים...קסנדרה ואממ שכחתי איך קראו לשני..חח בכל אופן,פאריס ל אהב את החיים בארמון והיה חוזר לארמון רק בעונות הסתיו והחורף...פאריס לא אהב להלחם ולא האמין במלחמה,הוא העדיף חיים שלווים ושלום על פני מלחמה...עכשיו,יכול להיות שיש כאלה שמפרשים את זה כסיסיות וכחולשה וכ"הוא לא גבר" אבל לדעתי,בשביל להיות גבר לא צריך להלחם כל הזמןחחח למרות שאני בענייני מלחמה..חחח אי ממש אוהבת את כל המלחמות האלה שלהם ובכלל מלחמות..
..טוב תקראו לזה סטייה..
)..ואמממ מה עוד?פאריס היה קצת יותר הומאני ורוחני מכל השאר...הוא לא היה כל כך פחדן כמו שמראים אותו בטוריה ולמעשה,בעת הקרב עם מנלאוס הוא לא ברח והתפלס לרגלי אחיו..זה לא היה ככה בכלל...זה לא נכון...פנדרוס,מפקד משמר המלך,ירה חץ לכיוונו של מנלאוס במהלך הדו קרב בינו ובין פאריס,היה כבר נראה שמנלאוס עומד לנצח ואז אותו פנדוס ירה חץ שפגע במנלאוס,הוא בעצם הפר את שביתת הנשק שהוסכמה בין שני הצדדים במהלך הדו קרב...זה גרם למהומה והצבאות החלו להלחם שוב..פאריס לא ברח ולא התרפס ולא כלום...זה הסיפור האמיתי...מה שראיתן בסרט-תשכחו מזה...חצי מהתסריט לא נכון...אולי רק השמות נכונים..
... לכן,הסרט לכשלעצמו הוא נחמד,אבל אם מסתכלים על הסיפור האמיתי-זה לא אותו דבר..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifמה שנקרא אל תאמינו למה

שמראים לכם בסרטים
חחח תודה קאריני

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאתן יודעות מה אני חושבת../images/Emo35.gif

קסנדרה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וגם, איך את זוכרת את זה
הו וול, כנראה שת סוג כלשהו של אל. >< (הייתי אומרת אלוהים, אבל אמ זו מישי אחרת :$ אתן באותה מידה נסגדות פשוט אי אפשר שיהיו שני אלוהימים. מממממ. :X)

ringe lotte

New member
יש לי משהו להגיד.

אני מסכימה מה שקורה בסרט ומה שבאמת אומר הסיפור אלו שני דברים שונים. הסרט טרויה בהשראת האיליאדה, הם כתבו את זה במפורש, לא מבוסס על. התסרטאי/ם כתב/ו את התסריט אחרי שהם קראו הרבה וריאציות שונות של הסיפור, זה מה שיצא. בנוסף כשלוקחים סיפור כלשהו ומעבדים אותו לקולנוע גם מה לעשות מאבדים חלק מהסיפור ומשנים חלקים. תסתכלו על שר הטבעות חלק מחובבי הספרים התאכזבו מהסרטים בגלל שבסרט פיטר ג'קסון וכן התסריטאים איבדו חלק מהאירועים, חלק מהדמויות. הפכו את הספר לסרט, סרט לא עובד כמו ספר. אפילו תסריט ממוצא (מקורי) יכול להתחיל מנקודה אחת מסיפור אחד ולהגיע לנקודה אחרת לגמרי.

קמימונת

New member
נצל"ש! ../images/Emo3.gif

אמ... יש כאן המווווון תמונות מהסט ומהטריילר של אליזבת'טאון אם בא לכן לראות כנסו..... ותהנו

למעלה