15
A Aspen New member 2/7/07 #12 זה רק אני או שיתמלא לה החזה קצת? כי היא לא נראה לי העלתה במשקל לפי התמונות האלה ושל הימים האחרונים.
T TheBlackParade New member 3/7/07 #34 זה לא פוש אפ שרה לא שמהXD אם היא היתה רוצה חזה גדול היא היתה הולכת להגדיל אותו תאמיני לי שיש לה מספיק כסף
זה לא פוש אפ שרה לא שמהXD אם היא היתה רוצה חזה גדול היא היתה הולכת להגדיל אותו תאמיני לי שיש לה מספיק כסף
A Aspen New member 5/7/07 #38 זה נכון הרי היא עשתה הלבנת שיניים (די בטוח). אבל בעונה הראשונה של באפי, נראה לי שהיא כן שמה פוש אפ. או שפשוט היה לה יותר אז. או כל התשובות נכונות.
זה נכון הרי היא עשתה הלבנת שיניים (די בטוח). אבל בעונה הראשונה של באפי, נראה לי שהיא כן שמה פוש אפ. או שפשוט היה לה יותר אז. או כל התשובות נכונות.
A Aspen New member 2/7/07 #13 אישית אני אוהבת איך שהשיער שלה פרוע ככה, כאילו היא לא הסתרקה. נחמד לראות אותה לא כל כך זוהרת ועדיין נראית טוב.
אישית אני אוהבת איך שהשיער שלה פרוע ככה, כאילו היא לא הסתרקה. נחמד לראות אותה לא כל כך זוהרת ועדיין נראית טוב.
T TheBlackParade New member 2/7/07 #20 היא אף םעם לא זוהרת כלומר, אין לה ת'מראה הזוהר הזה של כל הכוכבות בהוליווד... היא מיוחדת
T TheBlackParade New member 3/7/07 #35 בובההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה פוזות היא דופקתתת ואין לי שמץ מי האיש הזה יכול להיות שזה קרוב משפחה או מש'ו בסגנון
בובההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה פוזות היא דופקתתת ואין לי שמץ מי האיש הזה יכול להיות שזה קרוב משפחה או מש'ו בסגנון