תמונות חדשות של אליסה

spelling

New member
omfg!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo178.gif

אני הולך לבכות בפינה.... איזה יפהפיה!!!!!!!!!!!!!!!אבל שתאכל משהו??? בואי בואי מאמי אדם יכין לך מה שאת רוצה לאכול!(עם עזרה כי אני מסוכן לציבור במטבח)! תמיד לבושה מתוקתק!והשיער שלה אחחחחחחחחחחח פשוט יפהפה! בטח מלא שונאות אותה על התמונות האלה חעחעחעחע אבל אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אליסה בואי נתחתן! 15 שנה זה כלום!באמת!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואי זה ממש נכון, היא חייבת להשמין

קצת.. זה כבר מוגזם... בסוף נגלה שהיא אנורקסית :/ דווקא היא נראתה לי אחת שהולייווד לא הגיעה אליה... לא פגעה בה... וגם, את האמת? היא גם ככה קטנה, ועכשיו היא ממש ממש רזה, שזה מבליט את הראש שלה וכמה שהוא גדול לעומת הגוף הקטן שלה.. וזה כבר לא יפה.. שלא תבינו לא נכון, אליסה היא הדבר הכי יפה שקיים על כדור הארץ... אבל היא קצת הורסת את עצמה... וחבל!, קצת.. זה כבר מוגזם... בסוף נגלה שהיא אנורקסית :/ דווקא היא נראתה לי אחת שהולייווד לא הגיעה אליה... לא פגעה בה... וגם, את האמת? היא גם ככה קטנה, ועכשיו היא ממש ממש רזה, שזה מבליט את הראש שלה וכמה שהוא גדול לעומת הגוף הקטן שלה.. וזה כבר לא יפה.. שלא תבינו לא נכון, אליסה היא הדבר הכי יפה שקיים על כדור הארץ... אבל היא קצת הורסת את עצמה... וחבל!

always be me mc

New member
אכן כבר מוגזם../images/Emo45.gif

והאמת בהוליווד כמו בהוליווד היכן שיש לחץ עצום להיות רזים ולהיראות טוב אז אי אפשר באמת להתפלא(או לפחות לא לגמרי), אם הלחץ הגיע אליה ואם הוא הגיע עליה אני מסכימה איתך שזה חבל כי באמת הראש שלה נראה גדול קצת מהגוף אבל ככה זה, אנחנו לא יכולים בדיוק לעשות משהו בקשר לזה כי זה הגוף שלה. מה שכן אני יכולה לומר זה שלמרות שהיא לא הייתה רזה אז בסטנדרטים המושלמים מושלמים של הוליווד(אלא עוד הייתה איפה שהוא באמצע), דווקא העדפתי אותה במראה המלא יותר
(שהלוואי שתחזור אליו
) בקיצור יערה יש צדק בדברייך

spelling

New member
אולי יש כמה סיבות..

אל תשכחו שהיא בנאדם מאוד פעיל-חדרי כושר..ריצות טיסות הליכות מפה לשם..זה עושה חילוף חומרים מהיר חח ואולי גם התמונה "קיבלה קצת עזרה" מפוטושופ??לכו תדעו..מבחינתי היא יפה רק שתאכל איזה ג'חנון...

always be me mc

New member
עוד תמונות חדשות של אליסה../images/Emo9.gif

Alyssa @ MAGIC Convention Day 2 - 28.8.07 קרדיט לצ'אמד נט על התמונות והמידע

always be me mc

New member
אחרונה חביבה../images/Emo140.gif

ואם לסכם את התמונות בקצרה אז באמת אפשר לומר שאליסה ממשיכה להיראות מדהים

always be my mc

New member
עוד תמונות חדשות של אליסה../images/Emo99.gif

והפעם: the MAGIC convention Day 3 מהתאריך 29.08.07 קרדיט לצ'ארמד נט

always be my mc

New member
ואחרונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קרדיט נוסף ל: getty שמשם התמונות נלקחו לצ'ארמד נט ואם זה האתר שאני חושבת אז זה בהחלט אתר מצויין

למעלה