תמונות חדשות של טרמינל 3

ny22

New member
מנהל
ואאווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo8.gif../images/Emo2.gif

תמונות מהממות........... כל הכבוד! דרך-אגב צילמת אותן בנחיתה? (אם כן באיזה מסלול התכוונתם לנתחות?). תודה רבה.

ronenec

New member
VISUAL APP TO 30

מ BGN VOR פנינו לעם הרוח שמאלית ל 30 ואז צילמתי את התמונות...

Aviation Addict

New member
../images/Emo2.gif לפני שאתה סתם משמיץ

רונן מעלה את התמונות האלה לאתר הנ"ל ואלה תמונות שהוא אישית צילם!

ny22

New member
מנהל
אתה יכול בבקשה להסביר את המשפט

מ BGN VOR פנינו לעם הרוח שמאלית ל30. לא ממש הבנתי אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה הכוונה. תודה.

yuval yelin

New member
אני אנסה להסביר

כולם מוזמנים לתקן אותי אם כתבתי שטויות: BGN VOR - בשדה התעופה בן גוריון יש אנטנת ניווט מסוג VOR. הסבר מהו VOR ניתן לקרוא כאן. עם הרוח - עבור כל מסלול בשדה תעופה מוגדרות ארבע צלעות של מלבן: פינל / המסלול עצמו - צלע ארוכה של המלבן המתחילה מעט לפניו ומסתיימת בסופו. מטוס נמצא בצלע זו או בשלבים האחרונים של הנחיתה או בזמן ההמראה. צלע מטה - צלע המלבן המאונכת לציר המסלול ונמצאת מעבר לסופו של המסלול. עם הרוח - צלע ארוכה מקבילה לציר המסלול אך התנועה בה נעשית בכיוון הנגדי לכיוון המסלול. צלע בסיס - צלע המאונכת לציר המסלול ונמצאת לפני המסלול. כוונתו של רונן היא כי הם חלפו מעל אנטנת הניווט, ופנו שמאלה לצלע עם הרוח של מסלול 30 של בן גוריון (מסלול שכיוונו המגנטי הוא בערך 300 מעלות מהצפון). בציור המצורף מתואר באדום המסלול שהם עשו. מתחילים מלמעלה, עוברים מעל הריבוע הכחול (מסמן את ה - VOR) ממשיכים לעם הרוח של 30, בסיס שמאלית (ז"א שהמטוס פונה שמאלה בגישה לנחיתה) ונחיתה על מסלול 30. מקוה שהצלחתי להסביר ולהבהיר

נועם04

New member
../images/Emo45.gif שיחקת אותה רק דבר קטנטן

כמדומני ה 757 הגיע מאילת לפיכך הכניסה ל VOR היא מכיוון מזרח כאשר המטוס מגיע מנ"צ ALROD וטס בכיוון 256 ל VOR.

הצלע המאונכת למסלול לאחר המראה...

היא צלע צולבת (ולא צלע מתה). צלע מתה (עם ת') היא הצלע מעל המסלול. כאשר באים לנחיתה וההקפה עמוסה - הפקח מורה למטוס להכנס לתור דרך הצלע מעל המסלול ומשם להתחיל את כל ההקפה עד לנחיתה.

DSP

New member
התמונות עוברות עריכה מסויימת../images/Emo35.gif

כל תמונה שלך בונבוניירה. תמשיך, אנחנו נהנים.

tcu6

New member
תמונות נהדרות, מה היה הגובה בעת

צילום תמונה 1 ו2 ? בבקשה.

ronenec

New member
4000 רגל

4000 רגל ב BGN VOR ומשם הנמכנו 2000 לעם הרוח שמאלית ל 30.

למעלה