תמונות חדשות של טרמינל 3

ny22

New member
מנהל
דרך-אגב....משהו שממש מסקרן אותי ../images/Emo12.gif

לפי מה שסיפרו לי, מטרמינל 3 ניתן לראות טוב את ההמראות והנחיתות של המטוסים, כלומר ניתן לראות את המסלול ברור. אבל לפי התמונות המדהימות שלך, הטרמינל מסתיר את רוב המסלול, כלומר, היכן שלא תהיה תמיד רוב המסלול יוסתר (אני אישית עוד לא יצא לי לצערי להיות שם). האם זה נכון?
איפה שסוף הטרמינל, אחרי שעברת את הכיכר, בנקודה שבה אתה ממתין לעליה למטוס (הכוונה לשלוחה), ישנם חלונות שאפשר לראות דרכם? (אני מקווה שאתם מבינים לאיזו נקודה אני מתכוון, אם לא, תגידו ואני אשים תמונה). ואיזה שלוחה רואים הכי טוב את המסלול והכי הרבה B/C/D? תודה רבה.

jasmine38

New member
שדה ראייה למסלולים

אנשים שאינם מצויידים בכרטיס עליה למטוס, לא יכולים להגיע לכיוון הכיכר כלל וכלל. יש חלונות ענקיים הבניין הכירטוס והצ'ק-איין, ומשם רואים את המסלולים כשכל הקומפלקס של הכיכר ושלוחותיו מסתיר חלק משמעותי מהמסלולים. מאחר שלא טסתי, לא התאפשר לי להגיע לכיכר. אני משער שמשלוחה C ניתן לראות הכי טוב.

ny22

New member
מנהל
תודה, אבל למי שכן טס כבר בטרמינל 3

גם אני הייתי בננין הצ'ק-איין ואכן רואים שם חלק קטן מהמסלול (גדול לעומת הטרמינל הקדום שבעמדת הצ'ק-איין בכלל לא ראו את המסלול). אבל השאלה שלי היא: אם בשלוחות יש חלונות שדרכן ניתן לראות את המסלול (ואני אשמח גם אם מישהו שהיה בשלוחות יענה)? וגם לי נראה ששלוחה C היא הכי טובה לצפייה, אבל מישהו שכבר היה בשלוחה הזאת או אפילו בשתיים או יותר טוב בשלושתן, יודע באיזו שלוחה רואים הכי טוב את המסלול? תודה רבה. ולמי שעוד לא הבין להמ להיות בשתיש לוחות זה מספיק: הרי את החלק שלא רואים בB רואים בD ולהפך, לכן מי שהיה ב-B יודע איך רואים בשלוחה D ולהפך....ובC אם יש חלונות רואים את כל המסלול..... (מקווה שהייתי פה ברור).

ארזS

New member
לא הבנתי בדיוק את השאלה

אבל בכל אופן אם אתה רוצה לראות טוב את המסלולים אז לא מאולם שחקים. אני לא יודע אם אפשר לראות מאולם שבו נמצאים רק אלה שטסים כי עדיין לא טסתי משם. אבל בחלק שמותר להיות בו כל אחד ולא רק מי שטס פשוט אין תצפית מי יודע מה טובה.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה ארז, אבל השאלה הייתה...

אני באמת מעריך את זה שענית לי, גם אני הייתי באולם שחקים והתצפית שם לא משהו....... אבל השאלה הייתה מכוונת יותר לאלה שכבר טסו דרך הטרמינל החדש. כי השאלה היא על השלוחות. תודה.

ny22

New member
מנהל
ורואים ממנה את כל המסלול?

אפשר לשאול את השאלה הזאת בצורה יותר מדויקת: האם איפה שמסומן הקו השחור (בתמונה המצורפת) ישנן חלונות? (כי אם יש חלונות ואין מטוסים בשרוולים, אז רואים את כל המסלול מלבד החלק הקטנטנצי'ק שהשרוול עצמו מסתיר. והלוואי שזה אכן כך). תודה.

ronenec

New member
ברור שיש חלונות...

יש הרבה חלונות ויש תצפית טובה על המסלולים. אני אצלם שם בקרוב איך זה נראה במיוחד בשבילך...

yuval yelin

New member
הייתי שם לפני חודש

אמנם זה היה ב - 5 בבוקר כשעוד חשוך, אבל לא ראו ממש טוב את המסלולים. השרוולים הסתירו חלק לא קטן. אני כמובן מדבר על החלונות הצפוניים בזרוע C. יכול להיות שבשעות היום, כאשר הכל מואר רואים טוב יותר. אני לא הצלחתי לראות הרבה. יובל.

ny22

New member
מנהל
ובשאר השלוחות יש חלונות?

וגם משמה רואים את המסלולים? תודה רבה.

efi2000

New member
איזה יופי, לטאגלין ומיד ../images/Emo3.gif

אהבתי את התמונות האלו אבל מה שאני לא רואה את תחנת הרכבת החדשה, בתמונה השניה מטוס לבן אחרי ההמראה.

למעלה