תמונות חדשות של לוסי ורנה!!!!!!

X-na GIRL

New member
תמונות חדשות של לוסי ורנה!!!!!!

וואו טונה של תמונות של לוסי ורנה במסיבה לכבוד האוסקרים בניו זילנד!!!

shiri_b

New member
תמונות חמודות

ידעתי שהייתי צריכה ללכת!

*neta*

New member
לכל מי שאמר שלוסי לא יודעת להתלבש..

השמלה של רנה.זהו. וזו רק אני או שסטיב הבעל לא השתנה מאז התמונות בפסדינה 2001 ?

BUG LOVE

New member
טוב לדעתי..

התמונות חמודות, אבל רנה צריכה להסתפר קצת אבל היא עדיין יפה ובהתחלה לוסי נראה מלאה יחסית ורק בסוף עם השמלה והחצאית רואים שהיא רזה ושיש לה גוף יפה, אבל לא הבנתי מה קורה לשיער שלה הכי יפה לה היה הפוני בצד עם השיער המדורג בתקופה של ההריון וגם אחרי.

gabrielle

New member
../images/Emo46.gif

ההשוואה הזאת לא במקום. כשדיברו על דרך הלבוש של לוסי אף פעם לא השוו אותה לדרך שבה רנה מתלבשת.

ברודי

New member
רק חזרת כבר מתעצבנת ../images/Emo8.gif

ברוכה השבה
ואמממ... הבגד באשכרה נורא
אולי לוסי הלוותה לה אותו רק בשביל הטקס
*מתחבאת מאחורי השימלה הזועתית של רנה* קי קי, סורק מישהוא?! פתחו "מעריב און ליין"!!! אדריאן בפינת הכוכב השבועי או איך שלא קוראים לפינה הזאתי על הארוח פה בפורום (אותה פינה שאיכלסה את אתרי הלא מוערך). הייתי מצלמת במצלמה דיגי אבל זה נראה קצת מיותר אם למישהוא יהיה סורק...

*neta*

New member
כן ירדן נוראאאאאא התגעגענו.

טוב שהם פשוט לא העתיקו את הודעת הפרסום על האירוח.. רק חבל שהכתובת של הפורום יצאה מעט מטושטשת
(ובדקתי בכמה עיתונים..
)

ברודי

New member
נטע, אצלי לא מטושטש בכלל...

דווקא רואים מעולה. (טוב נו, מדפיסים גיליון על נייר איכות במיוחד בשבילי...
) זה קורה לפעמים שיש בכמה עיתונים בעיות הדפסה אבל זה לא בכולם...

shanyz

New member
יש לי בקשה קטנה...

האתר הזה מבקש ממני שאני ארשם אליו כדי שאני אוכל לראות את התמונות ביותר גדול אבל זה קצת מסובך שם להתחיל להירשם וזה.. אז.. מישהו יכול בבקשה לשים קצת תמונות.. שרואים את כל הגוף, גם של רנה וגם של לוסי.... תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בייבייי המשך יום טוב לכולם1 ואגב, הפרק היום...חמוד..:) אני לא מתה על התספורת של גבי ככה... :S

*neta*

New member
האתר מבקש מכולנו להרשם כדי לראות

את התמונות בגודל אמיתי, והרישום הוא בתשלום...

shanyz

New member
מה..? הוא בתשלום...?

אמ.. טוב אני לא נראה לי ארשם..:) אבל אם מישהו פה בכל זאת נרשם ושילם ויש לו, יהיה נחמד אם יעלו את זה לפה...

shanyz

New member
תודה רבה!!!=)

זה יוצא קצת מטושטש...אבל תודה רבה על הניסיון!

shanyz

New member
אביב תודה!=) איזה חמודה לוסי...

ו.. מה זאת השרשרת הזאת!?! חחהה

תגידו...

זה שאיתה בתמונה הזאת... (אין לי כוח לשים את התמונה...) זה לא מקסימיליאן ארטורו מSliders? (גולשים בזמן, אחת הסדרות האהובות עליי)

ברודי

New member
דומה משהוא...

לא יודעת אם זה הוא. בתמונה האיש הזה נראה מסומם קצת הייתי אומרת... שככה.. זה מטעה. גולשים בזמן... מאז שזה החליף את לויס וקלארק בערוץ 6 (לפני אולי יובל) יש לי רגשות שינאה לזה (למרות שכשחושבים על זה.. ראיתי את רוב הפרקים...)

למעלה