תמונות חדשות של לוסי ורנה!!!!!!

נו, אז זה הוא...

כאילו, אם הוא נראה מסומם...
גם אני התעצבנתי על זה שזה החליף את לויס וקלארק, אבל עדיין, זו אחלה סדרה... אני עדיין כועסת שהם לא השאירו גם את ווייד וגם את קארי, כי שתיהן מדליקות משהו פחד (תרתי משמע), ואז גם יש את קארי לקווין, למרות שבהתחלה העדפתי אותו עם ווייד, ואת ווייד לרמברנט... למה אני מדברת על גולשים בזמן בפורום זינה?!?!?!?! לא משנה, אני כמעט בטוחה שזה הוא, למרות שהדגל של ארה"ב על העניבה שלו מטעה אותי, כי הבנאדם בריטי בטירוף... חחחח maybe it's not such a good idea, Mr. Mallory... תגידו את זה במבטא בריטי... חחחחחחחחחח זה ארטורו, בלייייעעעענד

X-na GIRL

New member
מיכלי זה הוא, הוא הופיע גם בשר

הטבעות ובגלל זה הוא היה במסיבה.

עוד תמונות!../images/Emo13.gif

אומנם לא באיכות טובה כמו הקודמות, אבל זה משהו. יש גם כמה של רנה, וגם הסבר קצר על הערב עצמו... מסתבר שלוסי ורוב זכו באיזה פרס אבל שכחו להביא להם את הפסלון
אז זה שהיה אמור להביא להם את הפסלון, הציע להם בצחוק את העניבה שלו, ולוסי לקחה את ההצעה ברצינות והורידה לו את העניבה, על הבמה

milford

New member
חוש הומור

נראה לי שללוסי לולס יש חוש הומור והיא גם ליצנית לא קטנה - פעם קראתי,איני זוכרת איפה, שהיא היתה עושה כל מיני תעלולים ועבדה על אנשים בזמן הסרטת הסדרה ובין אלו שנפלו קורבן לה היו רנה, וטד ריימי ששיחק את ג'וקסר ועוד כמה ... ובכלל, ברוב הראיונות אתה מדברים על כך שהיא אשה מאד נחמדה ולא מתנשאת ונעים לדבר אתה.

ברודי

New member
כן אהה...

גם בעמוד (אעלק עמוד
) של שרון יש קטע משעשע של לוסי: That little Xena drawing was done by Lucy on a note she was writing to someone while standing in a parking lot. It's only about 1" tall. Don'cha just love the little tiny kneepads! I'll have to see if I can get her to do one for the newsletter. I wonder if Renee draws. Maybe I can get a matched set למי שעדיין לא ראה כי זה קצת ישן... סתם התקשר לי לשרשור הזה...

למעלה