תודה! :)
M MeetLofe New member 3/3/06 #14 סליחה אבל אותי היא מפחידה אני ממש לא אוהב אותה במיוחד אחרי התוכנית שיהיה לה במזל טוב ומה אני מאחל לה? שתסדר גבות תודה בכ"א
סליחה אבל אותי היא מפחידה אני ממש לא אוהב אותה במיוחד אחרי התוכנית שיהיה לה במזל טוב ומה אני מאחל לה? שתסדר גבות תודה בכ"א
M mmmbam New member 3/3/06 #15 תודה! אחלה תמונות! ../images/Emo20.gif והגבות שלה די... נראות כמו יערות גשם... (אבל מה אני מדברת )
S SummerSpirit New member 3/3/06 #20 בניגוד לכולכם פה אני דווקא אוהבת את סידור הגבות החדש שלה. זה נראה יותר טבעי וזה גם יותר אופנתי (נכון למגזיני האופנה).
בניגוד לכולכם פה אני דווקא אוהבת את סידור הגבות החדש שלה. זה נראה יותר טבעי וזה גם יותר אופנתי (נכון למגזיני האופנה).
T The £unky §tar New member 3/3/06 #31 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהן זהות../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif זה מפחיד קצת תודה היא ממש יפה
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהן זהות../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif זה מפחיד קצת תודה היא ממש יפה
« «Pink Girl» New member 3/3/06 #32 פאק ../images/Emo12.gif הן אותו דבר!! מתי צולמה העונה הזאתי? נאימה די השתנתה מאז ודווקא אחותה הזהה מזכירה לי את נאימה מהתחרות..
פאק ../images/Emo12.gif הן אותו דבר!! מתי צולמה העונה הזאתי? נאימה די השתנתה מאז ודווקא אחותה הזהה מזכירה לי את נאימה מהתחרות..
P purple rain2 New member 4/3/06 #34 ../images/Emo205.gif יש לה אחות תאומה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif כי אם היית מראה לי את התמונה הייתי בטוחה שנאימה זו השמאלית...
../images/Emo205.gif יש לה אחות תאומה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif כי אם היית מראה לי את התמונה הייתי בטוחה שנאימה זו השמאלית...
A archer girl New member 3/3/06 #27 תודה רבה../images/Emo140.gif../images/Emo218.gif אבל היא יותר יפה בסידרה...