תמונות חדשות של פינק השווה !

תמונות חדשות של פינק השווה !

פינק שלנו צבעה לבלונד!!! תודה ענקית למורנדה על המידע והתמונות ! הנה התמונות : ---

../images/Emo41.gifתמונה אחרונה !

סה"כ 13 תמונות ! תודה ענקית למורנדה הענקית על כל התמונות השוות של פינקקק!

פינק צבעה לבלונד ! ומה אתם אומרים ?

אז כמו שאתם רואים פינק צבעה לבלונד ! אז מה אתם אומרים יפה לא יפה הביעו דעה וסקר קטן: איך אתם רוצים את השיער של פינק : 1.בלונד(כמו עכשיו) 2.שחור 3.ורוד 4.צבע אחר(לציין איזה צבע)

משאלתי התגשמההההההה

היא צבעה לבלונד,אני מאושרת,אני שמחה,אני קורנת, פשוט חייגתי אליה ,ביקשתי והיא עשתה זאת...חחחחחחח * פנטזיות * אבל רציני,היא הכי מדהימה בעולם ככה אני אוהבת אותה עם בלונד,אני מאוהבת בפינק של 2001 , ומסתבר של 2003 גם,היא כ"כ נשיתככה, כ"כ מדהימה , כ"כ ס ק ס י ת אני אוהבת אותה אני מטורפת עליה, משאלתי התגשמהההההה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 11 1 1 1 11 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 "ואיך שלא, אפנה לראות, תמיד איתה ארצה להיות,שומרת לי אמונים, לא מתרוצצת בגנים.." * לזכר אתמול בלילה.. * בדיחה אישית...חחח תמיד אני עסוקה בלשעשע את עצמי, תרתי משמע סוטים !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת את החיים הקסומים האלה כ"כ!! :))

חחחחחח את צודקת !

זה באמת מדהים .....!

קטנה15

New member
אני......

מעדיפה אותה בשחור..לא'דעת אבל ממש אהבתי איך שהיא נראית ככה....במיוחד בקליפ של like a pill מממממממ בלונד נחמד לה...ררר במיוחד בתמונה הזו עם הבגדי עור..ממ...והשוט...אוי יאמי...ררר *דנדוש מגלה עניין בסאדו-דברים שלמדתי מאמא*חחחחחחחחחח ובכול זאת אני בוחרת ב-שחור

Dool

New member
לדעתי... ../images/Emo3.gif

זה ממש יפה לה ככה
אבל אהבתי את השחור הארוך שהיה לה לא הקצר של התקופה האחרונה (כמו בקלים של feel good time
) אז אני בוחר גם בבלונד וגם בשחור
הורוד הממ הורוד בהתחלה הזוהר ממש לא היה יפה
אבל אח"כ הוא היה הרבה יותר עדין וזה גם היה נחמד בקיצור פינק תמיד ניראת מצוין

ShaDoW GiRl

New member
אוקיי קודם כל-

תודה אור על התמונות הנפלאות!! אני מתה על פינקוש- עם וורוד,שחור, ובמיוחד בלונדדד

למעלה