תמונות חדשות של פינק השווה !

בבקשה ! אבל צריך להודות גם למורן

ששלחה לי באייס את התמונות ! אז תודה למורנדה ! וכולנו אוהבים את פינק לא משנה עם איזה צבע שיער היא יכולה אפילו לצבוע לירוק ואני אוהב אותה!!!

YANKEE האחת

New member
אנשים..איפה אתם חיים?!?!

פינק היא האישה הכי מדהימה שיש!!..ה-כ-ל יפה לה!! גם בלונד גם ורוד גם שחור ואפילו ירוק!!

חחחחחחח אור

נכון,היא תמיד מדהימה, תמיד לא משנה עם איזה צבע,הכל מחמיא לה, צבע, צורה, סיגנון-היא שלמות, ועל שלמות הכל יפה!! ואורו'ש, הבחירה של הירוק ....סבירה כי זה הצבע השני שפינק הכי אוהבת...כאילו כמובן שהראשון הוא ורוד..ואז ירוק, מה היא מצאה בצבע הזה? רק היא יודעת,אבל נו,מילא.. אני אוהבת אותהההההההההההההההההההההה עם כמה שהייתי מאוהבת, תכפילו ב 8576ם94860 לא יודעת איך זה אפשרי,אבל יואו אני כ"כ אוהבת אותה,היא גם הורידה טיפה סקסית שלייייייייייייייייייייייייייי :)) קמתי עם מצב רוח בשמיים,אני קודחת קצת חחחחח לה לה לה לה לה לה לה פינק רולזזזזזזזזזזזזזזזזז ותפסיקו לבכות לגבי התחרות,זה היה בקטע של סבבה... בקטע של צחוקקקק וצחי נכנס להצביע כי אמרתי לו שיצביע כי ריק כאן, ושלא יצביע לי... אז הוא בחר בדנה ורייזר..טוב,אני לא ידועת מי זה,אז אין לי מה להגיד.. לה לה לה פינק רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

קטנה15

New member
אוי ווי...אני עדיין לא משלימה

עם העובדה שאחי אדום...יואו אני מתההההה שמש צהובה שמיים כחולים סימן שבמכבי משחק אלוהים! אבי נימני אלוהים!!! כמה יפים יהיו אותם ימים שבן עיון יהיה על גלגלים חלוםםםםםםם לשבור אותו עם לוםםםםםםםם :)

חחחחחח רק חבל שה"אלוהים" שלך

כבר לא במכבי!!!! לעמות זאת האלוהים שלי(רן בן שמעון)חזר הבתיה(להפועל חיפה)!!!

קטנה15

New member
יש לי רק דבר אחד לומר לך

אני מודהההה לאלוהיםםםם שהוא שונא ת'אדומיםםםם אני לובש צהוב כחוללל בשבילך מכבי אתן את הכול!!!!

קטנה15

New member
נוט!

מי שלא קופץ אדוםםםם מי שלא קופץץ אדוםםםםם" צהוב כחול!!!!!! רק צהוב כחולללללללל כמה יפים יהיו אותם ימיםםם שבן עיון יהיה על גלגלים חלווםםםםם לשבור אותו עם לוםםםם *אני כול פעם משנה..חחח* "מה אתה עושה פה לא יודע מה זה בכלל אני שואל מכול הצדדים אתה שומע-טועמה פה זה ארץ ישראללל פה זה ארץ ישראל טועמההההה!!!" שונאת אדום גו צהוב כחול ניד איי סיי נו מור?

לא ירוק,לא צהוב כחול ולא אדוםם

פינק רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז טוב נראה לי לא רלוונטי השירשור, אז למה אני מתערבת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצ'עמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איי אווווו איי אוווווווווווו איי אווווווווווווווווווווווווו שומעת את "פראים מלידה".. להקה שעשתה שיר עם אישתי ראויה שיהיו לי לפחות 4 שירים שלהם במחשב.....

מה שאמרת על טועמה זאת גזענות!

ונראה לי שכדי שנעצור פה את הדיון לא? ד"א אני קונה מנוי להפועל חיפה יש לי הנחה דרך הבית חולים ששם עובדת אמא שלי ...!!!!!!!

קטנה15

New member
מה גזענות??

ערבי מחבל .... שונא את כולנו...חחחח הוא רוצה להרוג אותך ואתה עוד קורא למה שאני אמרתי גזעני?...חחחחח תלמד מאחותך ציונות-זה כדאי.

גם אני ציוני תאמיני לי!

אבל ציוניות לא = גזענות!!! ואת רוצה להגיד לי שאת שונאת את כל ערבים רק בגלל הדת שלהם? נכון יש הרבה חראות שם אבל אף פעם אסור לעשות הכללות !!!! אסור להגיע למצב שאנחנו שונאים את כל הערבים רק בגלל שהם ערבים כי אז נגיע למצב של הנאצים!

go avril

New member
פשש אור סחטייו על התמונות !!

אממ לפי דעתי הכי יפה לה בבלונד :)

קטנה15

New member
לא הגעתי למצב כזה

תאמין לי...אני רק יודעת....ש..ש... שכלום טוב?!?! אני עצבן היום... וצובי...ולא רוצה לדבר עם אפחד!

למעלה