וואי בכיף אני אפגוש אתכם:]
T The Young Amyrlin New member 2/7/07 #40 זה מזכיר לי את דארק צ'סט אוף וונדרז, עם המבט הזה אני מדמיינת אותה שרה.
L Liquid Dreams New member 4/7/07 #61 לכל הבכיינים- אם תסתכלו קצת בלי הקטע של "אמג מה עשו לטאריה", תראו שני דברים: א. זה אדיר! ב. זה ממש מדויק
לכל הבכיינים- אם תסתכלו קצת בלי הקטע של "אמג מה עשו לטאריה", תראו שני דברים: א. זה אדיר! ב. זה ממש מדויק
א אלאנקה New member 4/7/07 #62 זה לא אדיר.. זה טאריה, רואים שזה היא.. אבל זה לא מצחיק, זה די מזוויע:S
T The Young Amyrlin New member 2/7/07 #42 תמונות לא רעות בכלל, היא פוטוגנית אפילו שהיא נראית לפעמים ממש מפחידה. תומאס גם קצת מחשיד בחלק מהתמונות P: וחברי הלהקה האחרים מוזנחים ): הייתי מגיבה לכל תמונה בנפרד אבל המחשב עוד שניה מת. [דז'ה וו]
תמונות לא רעות בכלל, היא פוטוגנית אפילו שהיא נראית לפעמים ממש מפחידה. תומאס גם קצת מחשיד בחלק מהתמונות P: וחברי הלהקה האחרים מוזנחים ): הייתי מגיבה לכל תמונה בנפרד אבל המחשב עוד שניה מת. [דז'ה וו]
L lacrimosa girl New member 3/7/07 #43 תודה דנה!../images/Emo23.gif את כזאת חמודה. והתמונות נחמדות. תומאס היה יותר יפה פעם. מרקו זה מרקו ואנט מכוערת פשוט. =/
תודה דנה!../images/Emo23.gif את כזאת חמודה. והתמונות נחמדות. תומאס היה יותר יפה פעם. מרקו זה מרקו ואנט מכוערת פשוט. =/