אומיגאש!!!!!!!!!!!!!!הלואייייי
M mayarel New member 28/9/09 #167 מדהים איך הוא היה כבר מעורב בתרומות הוא כזו אישיות מגובשת. זה יפיפה. יאללה . אפילו עם זקן.
M MISHMISH56 New member 28/9/09 #144 אפשר היה להזמין את האלבום בארץ??? רק עכשיו ראיתי ששלחו את הלינק....איזה באסה
N nini18 New member 28/9/09 #156 אם משעמם להם אני יכולה לתת להם רעיונות ממש טובים מבלי שאדם יצטרך לצייר לו שפם.
M mayarel New member 28/9/09 #159 את הרעיונות שלי הם לא יאהבו כי אני כל כך לא אהבתי את התמונות היום, שאין לי שום סקס משותף בשבילם בראש. לי. מאיה. אין. לא חשבתי שזה בכלל אפשרי אבל החיים מלאי הפתעות.
את הרעיונות שלי הם לא יאהבו כי אני כל כך לא אהבתי את התמונות היום, שאין לי שום סקס משותף בשבילם בראש. לי. מאיה. אין. לא חשבתי שזה בכלל אפשרי אבל החיים מלאי הפתעות.
S sweet shir New member 28/9/09 #168 חחחחחחחחחחחחחח וואו עכשיו זה מזכיר לי את הפרק בחברים שרוס ורייצ'ל ציירו אחד על השני.
M mayarel New member 29/9/09 #176 אפילו מאחור, אותו וסט, משבצות דומות אהה ובלי צורך בפוטושופ קראדם מנצח.
T t r e c o o l New member 29/9/09 #179 חבל שזה המגע הכי אינטימי שיכל להיות או היה אי פעם בינהם.. ואם דריק אולי צריך להעזר בפוטושופ אבל לא בשום פיק..
חבל שזה המגע הכי אינטימי שיכל להיות או היה אי פעם בינהם.. ואם דריק אולי צריך להעזר בפוטושופ אבל לא בשום פיק..