תמונות חדשות...

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifוואי תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

תמונות מהNNות :)

lizzie 14

New member
התמונות של אגם זה ממסיבה שהייתי

במועדון "ורטיגו" זה ברמת-דוד! היא הייתה במסיבה והתמודדה בתחרות "מיס ורטיגו" אבל היא לא זכתה... היא ממש יפה וחמודה! אבל היא דיי נמוכה...

ShiRi GiRl

New member
אז מי זכתה?? ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אה וגם...

גם אני הייתי בורטיגו פעם אחת.. אחלה מועדון

ShiRi GiRl

New member
אהה אני יודעת מי זכתה... ../images/Emo6.gif

חברות שלי גם היו שם באותה מסיבה ואמרו שהיא יפה חבל"ז... והיא הייתה כל הזמן בעמדת הדי.ג'י אבל היא לא התמודדה במיס ורטיגו

lizzie 14

New member
באמת ראיתי שהיא הייתה תמיד בעמדת הד

בעמדת הדי ג'יי אני בכל זאת חושבת שהיא התמודדה כי חברות שלי אמרו לי (הייתי בחוץ) בכל אופן אם היא הייתה מתמודדת היא הייתה זוכה! היא הייתה כזאת יפה ופשוטה...

i love yuda

New member
פששש כל הכבוד!!!!!!

אחלה תמונות, מאוד יפות.... בשבילי הם כן חדשות ( אלה של אגם ) של שאר השחקנים לא ממש....

rahelm

New member
תמונות חדשות של סמי הורי..../images/Emo26.gif

אלא תמונות חדשות!!!!

rahelm

New member
עוד תמונות...../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

בתמונה הקודמת הוא עם אשתו!!! זה משהו בקשר לסרט שלו המשאית!!!

היי לכולם הייתי בורטיגו באותה המסיב

ואגם לא התמודדה על מיס ורטיגו היא היתה אחת מהשופטים... חברה שלי התמודדה... בכל מקרה ראיתי את אגם במסיבה הזו והיא לא ממש דומה לעצמה... היא נראית אחרת בסדרה ובתמונות מהאתר של המועדון היא לא יצאה משהו...

א ו נ י ל

New member
יאלללה מה עשיתם מאגם הזאת...

אני בניגוד אליכם לא מחזיר ממנה בכלל,יש בה משהו שאתם רואים ואני לא רואה? אז בסדר היא קצת יפה,ואוליי חמודה אבל חלאס יופי שלא נסחפתם ושרשרתם פה שרשור של איזה 20תמונות רק בשבילה,תבנו מקדש וזהו,ראיתי בנות יותר יפות ממנה ולא שיש לי משהו נגדה אבל היא נראת כמו ילדה בת 15 לא 17...

למעלה