תמונות חדשות:)

דנדנאלה

New member
אז בקיצור...

צריך להתחיל ליכתוב זה מיכתבXD ואני מאמינה שאם נקפיד לישלוח לה אותו מידי פעם היא באמת תיקרא אותו בסופו של דבר.....

NoOop

New member
../images/Emo9.gif

חחח אני חייבת להגיד שזה נשמע כמו פרוייקט כלשהו. השיטה שלך באמת נכונה לגבי ה"לחכות לתזמון הנכון" ומי יודע היא באמת יכולה לענות. אבל עדיין.. אם כבר מתאמצים שיביאו אותה לישראל או משהו, לא הגיוני שהיא כל כך רצויה כאן והיא לא נמצאת פה ... ויש לה עוד כמה זמן סיבוב הופעות ובכלל בזמן הזה היא חייבת להיות אצלנו. טוב זה לא קשור. וכן, נתחיל לכתוב עכשיו...זה יכול להיות נחמד. רק שהאנגלית שלי לא משו אבל זה כיף בכל זאת D:

LindZiv Cohan

New member
זאת עם הלבן>>

אם אני לא טועה היא הייתה איתה בDEAR DIARY של MTV... אבל אין לי תמונות משם.. בתמונה הקודמת זה בסט הצילומים של בטי...

שיקה221

New member
כן זאת היא..קוראים לה בריטני.

לינדזי גם מדברת עלייה באחד מהבלוגים.. נחמד לראות שהיא שומרת על קשר עם חברות ילדות.

LindZiv Cohan

New member
אה כן.. זאתי עם האייפוד../images/Emo3.gif

באמת נחמד לראות אותן יחד

NoOop

New member
חח אממ

נראה לי יותר בריטני היא זאת שרצתה לשמור איתה על קשר.. אתם יודעים, ילדה מפורסמת וזה.. למה לא :]

NoOop

New member
חח לא

הם תמיד עושים את זה, להראות את הטבעת היקרה שלה או משו. עושים את זה גם עם נעליים וכאלה. חח איזה מפגרים ><"

Shiri from the block

Active member
עכשיו אני יודעת איזה סיגריות היא מעשנת!! נראה לי כתוב שם פרלמנט, לא? אם כן אז הם ממש סבבה. יש לה טעם טוב../images/Emo6.gif

שיקה221

New member
אכן כן

גיליתי את זה לפני שנה חצי בערך.. ואנחנו אכן דומות בעניין הזה חחח

למעלה