תמונות חמודות מהופעה..של דאגי ודני

תמונות חמודות מהופעה..של דאגי ודני

אולי הכרתם אני עד היום לא.ץ...תהנו:

beyonce3

New member
ג'יזס!!!!!!!!../images/Emo46.gif

עכשיו אני מסכימה עם ליטל...פעם 3 שאני עכשיו מעירה לך!איילין!התמונה!תנצל"שי בבקשה!מה כ"כ קשה בזה?

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo26.gif

ואל תתעלמי מזה! תכנסי ותקראי.. דרך אגב אני איילין

beyonce3

New member
כנסי!

את צריכה ללמוד את החוקים של הפורום..אם לא ההודעות יימחקו...לא שחר??הלו?????אני ואיילין לא מספיקות..אנחנו צריכים את "הכוח"..עימנוווווווווווו...תודה!

beyonce3

New member
../images/Emo2.gifמהזהמהזהמהזהמהזה?!!!!!!!!!!!!!!!

אני נשמעת לך בעצבים?אני לא בעצבים..אולי בכתב זה נראה עצברים בגלל זה אולי=>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....תודה...אני השבוע נורא מושפעת מאיילין ושחר..(מיי איידולז)..בכל מקרה..אני לא בעצבים..וניסינו כבר כמה פעמים להסביר לה..אז אולי יש קצת עצבים..אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

loner in love

New member
אז תמנעי מהכל ה-

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל משיכה של אותיות זה מפחיד אנשים

beyonce3

New member
טווווווווב.......

אז קודם כל לילדה..(סורי שאני קוראת לך ילדה,פשוט אני לא זוכרת את שמך..)שככה תקפתי אותך,אם לא הזכרתי לפניי כן, אז אני אגיד,שאני לא ילדה כ"כ נעימה....ולא להתייחס למה שאני אומרת..חוץ מנושא הנצל"ש ושאר חוקי הפורום למיניהם....אבל קחי את זה לתשומת ליבך.... -ג'נע,אם את קוראת את זה...הנה הבידור שלך,חן בעצבים מהעצבים שאני קיבלתי..חעחעחעחעחעחעחחע..אמרת שאת אוהבת לראות את חן כועסת!
... -וחן............................... דידידידידידידידידידידידידידידידידייייייייייייייייייייייייי!:-\

loner in love

New member
סורי אלה

לא התכוונתי שזה ישמע בעצבים אבל זה מעצבן שאת מתעצבנת חח.. עזבי פשוט אנשים אחר כך באים אליי בטענות ולפחות ג'ני בודרה

PunK RocK 1o1

New member
אני לא מבינה

למה זה מעניין אותך.. היא לי פה.. אם היא רוצה שתבוא ותכתוב את דעתה מה היא מתלוננת לך?

loner in love

New member
לא

כאילו שתסתכל על זה איך שהיא רוצה אבל למה אני יוצאת אשמה פה כשאני בדרך כלל אפילו לא מתערבת בדברים האלה

למעלה