תמונות חמודות מהופעה..של דאגי ודני

PunK RocK 1o1

New member
חחחחח

את עושה את זה מעולה!

loner in love

New member
אני יודעת|מסמיק|

רציתי לרשום עוד משו אבל בגלל החרפון שכחתי נקנח ב-

beyonce3

New member
למה באים אלייך בטענות?

אבל אני בדיוק כמוך..לא התכוונתי שזה יישמע בעצבים..אבל זה ייצא כאילו זה בעצבים....ועכשיו קלטתי את הסמיילי הכועס במקום הסמיילי המיואש/מזיע.....(?!)........ומה זה בודרה?

PunK RocK 1o1

New member
אמממ

אני לא שמה הרבה סימני שאלה.. נכון?
חעחעחעחעח אני איידול שלך?

DesertRose7

New member
בואי אני אנסה לעזור, לך ולכל החדשים

הסיבה שאנשים פה מתעצבנים מדברים כאלה כי.. א. או שיש כבר הודעה בנושא הזה ב. או שזאת הודעה שכנראה תגרור תגובה או שתיים ולפעמים אפילו לא ואז זה סתם נמצא בפורום ו"תופס" מקום בעמוד הראשון. בכלך מקרה בקטעים כאלה - וספציפית במקרה הזה כשאת מעלה תמונה אפשר לבדוק קודם את הדף הראשון אם יש כבר שרשור תמונות שאפרשר לצרף את ההודעה לשם או שאפשר לנצ"ש - כלומר לנצל הודעה קיימת כמו
או כאלה שקשורות אבל לא קשורות (מתוסבך מדי?!) ולצרף לשם. אנשים תמיד שמחים לראות תמונות
ואני שמחה תמיד כשמעלים תמונות - יבורכו האנשים ותבורכי את. פשוט אפשר פשוט לשרשר אחרת בשביל לשמור על סדר בפורום. עוד פרטים כמו איך לשרשר נכון את יכולה למצוא בתמונה שמצורפת, ואני ממליצה כן לפתוח את התמונה ולקרוא ולהבין וץקנון הפורום כדי להציץ וכדי שלא יקרו שום אי נעימויות כמו העלאת תמונה סרוקה, כתבות, מילים לשירים וכו' את יכולה למצוא בלינק שיש למטה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif איך לנצל"ש? - הסבר../images/Emo13.gif

נצל"ש = ניצול שירשור. כלומר מנצלים הודעה שאינה פעילה כבר.
מקרים שבהם צריך לנצל"ש: 1. נושא שלא קשור לנושא הפורום 2. שאלה שאינה מצדיקה הודעה חדשה [דוגמא:כמה חברים יש במקפליי? מה השם משפחה של דאגי? וכו']
הודעות שניתן לנצלש: 1. הודעות של תפוז אנשים/הנהלת פורומים 2. שירשורי
3. הודעות עם שאלות שכבר ענו עליהן 4. הודעות שאינן פעילות [כלומר כבר הגיבו עליהן,ניהלו דיון <וכו'> וסיימו - אינן בשימוש] מקווה שעזרתי

just jenny

New member
חחחחחחחחחח

מה שם המשפחה של דאגי
לא דעת למה אבל זה מצחיק

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

ובקשר ל-4 - הודעות שאינן פעילות. עדיף ומומלץ לנצל"ש להודעות שאין עליהן דיון ארוך והרבה הודעות כי גם אולי יפספסו את ההודעה שנצל"שו וגם זה כזה "הורס"

למעלה