תמונות חתונה!!!

CharmedRulez

New member
תמונות חתונה!!!

אליסה זכתה לככב על שער המגזין "פיפל" ש-לו מכרה את זכויות הצילום לחתונה שלה! הנה השער ובקרוב עם קצת מזל גם התמונות!
מרגש. איזה יפה!

always be me mc

New member
OMG!! *מתה ומגיעה לגן עדן*../images/Emo232.gif

אליסה (ודיוויד) מככבת על שער של מגזין נחשב ונראית מדהים!
אין אני חייבבבבבבבבבבבבבבבת לקנות את העיתון איכשהוא! (הוא נמכר בארץ?
) *סגידה נצחית לשער* ועלי להודות שאומנם עם שיער פזור היא הייתה נראית קצת יותר יפה אבל כנראה שהיא לא רצתה לגרום לדיוויד להיראות כל כך רע בהשוואה
תודההההההההההההה דוד! כן אני פאקצה עכשיו אני יודעתתתתתתתתתתתתת

CharmedRulez

New member
לדעתי הוא נמכר ואם לא, אפשר להזמין באינטרנט

אבל יש את זה לפעמים בסופרמרקטים ובסטימצקי-ים למיניהם בארץ. נחכה ונראה
בכל מקרה, הוא נראה ממש רע בלי זקן! אולי כי התרגלתי אבל הוא צריך להישאר לא מגולח! ואליסה כלכך יפה והשמלה שלה יפה כלכך והיא יפה כלכך. איזה יופי!

always be me mc

New member
תודה על המידע../images/Emo24.gif../images/Emo232.gif

ככה או ככה אני אקנה את העיתון הזה
כי בנוסף לתמונות יש גם מידע!
המ ובתמונה הגדולה הוא באמת נראה לא משהו אבל בתמונה הקטנה שמה הוא נראה בסדר גמור. בקיצור לא חושבת שהוא נראה נורא בלי זקן ומעריכה אותו שהלך על המראה הנקי בשביל אשתו
ואיזו אישה האליסה הזאת אה?
נראית כמו פרח קטן, יפה, עדין ומאושר

CharmedRulez

New member
ועוד קצת...

אם תיכנסו לקישור הבא: http://www.eonline.com/videos/ ותגלגלו בשורה הראשונה קצת לימין עם העכבר (פשוט תזיזו את העכבר ימינה) תוכלו לראות תמונה של אליסה שלחיצה עליה תפעיל וידאו עם עוד תמונות מהחתונה וקצת ציטוטים של אליסה מהחתונה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחוץ מהפרסומת הקודחת של יופלה

השמלה שלה כל כך יפה!!! אבל באמת בא לי שהיא תפזר את השיער.. ;__; ובא לי עוד תמונות! ולמה הולי לא שם?! די אין מצב שהיא לא שם............

CharmedRulez

New member
איזה עצוב לבכות זה אם הולי לא שם!

אבל יכול להיות שבגלל שזה בניו ג'רזי ולא בLA.....

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifSO?!

מה היא לא יכולה לשלם 160 דולר?! לא יכולה להרשות לעצמה הפרינססה? כדי לבוא לחתונה של חברה שלה מזה 10 שנים בערך@?%

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif *מתה מצחוק*../images/Emo232.gif

אבל כמה ילדים כבר יש לה? 2? 3? מה היא הייתה מביאה את כולם לחתונה או משאירה אותם לבד עם הבעל המסכן? אפשר להבין אותה קצת..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifא. כן. בשביל יש בעל?

ב. היא לא שמעה על בייביסיטר?

always be me mc

New member
לא שמעת על מיתון? חח../images/Emo232.gif

סתם לא יודעת מה להגיד לך. אני בקושי מאמינה שהן עוד בקשר

always be me mc

New member
ואט?../images/Emo232.gif

עכשיו כשבדקתי הסירטון כבר לא היה בעמוד שנתת אז עשיתי חיפוש לאליסה מילאנו וראיתי שכתוב וידיאו אחד אז לחצתי עליו
ואומנם כן דיברו שמה על החתונה ואליסה שאומרת שהיא עדיין אוכלת בימי ראשון עם המשפחה (יא רייט
) אבל לא ראיתי שמה שום תמונות חדשות ממנה :( קצת מידע על החתונה יס אבל זה הכל . הו וול תודה בכל מקרה
היה נחמד לראות שיש לה קצת השפעה ב-E! ובסופו של דבר אני אשיג את העיתון החמקמק(חבל שזה לא קרה היום
)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאת גרה באזור תל אביב?

יש לי הרגשה שממש לא, אבל אם כן אז בדיזינגוף סנטר יש את המקום הזה עם כל המגזינים מכל העולם בערך... שם בטוח יהיה..

always be me mc

New member
אני גרה בירושלים האמת../images/Emo232.gif

המ ואני אתן לזה עוד קצת זמן לפני שאני אפנה למעשים דרסטיים כמו נסיעה או הזמנה..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבמפתיע דווקא זכרתי ירושלים

אבל אני לא סומכת על הזיכרון שלי בשיט חח

CharmedRulez

New member
וכמובן תמונה מירח הדבש ../images/Emo13.gif

דייויד הועיל בטובו לשים לנו תמונה שלו ושל אליסה מירח הדבש שלהם שב(ניחוש פרוע) הוואי וכתב: "בגן עדן עם "האישה" " in paradise with "the wife!!!!!" חח עוד הוא כתב בטוויטר: when I woke up, alyssa looked at me and said, "you may now call me Mrs. B." Thx 4 all ur kind tweets! חמוד. הם חמודים בתמונה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמה הוואי מה... *בוכה*

יואו איזו מהממת! איך אני מאושרת בשבילה.. ואיזו חמודה שהיא אמרה לו שהוא יכול לקרוא לה מיסס B!

למעלה