והוא מספר בעצם שאמא של אליסה שלחה סתם תמונה מהחשבון טוויטר של דייויד מאיזה חופשה אחרת שלהם והם בכלל לא בירח דבש. ואז אנחנו נהיים ממש חברים ואנחנו מטיילים והוא בא אליי הביתה ואנחנו מכינים ארוחת צהריים ואליסה מגיעה גם וכל המשפחה אוכלת ארוחת צהריים ממש ענקית כזאת. היא כזאת חמודה במציאות חחחח אני גם זוכר שבחלום ל דייויד היו המון המון פלאפונים!
מתי הפעם האחרונה שאני חלמתי על אליסה!? 0.0 בעצם זה לא היה כזה מזמן.. לפני הטיסה.. שחלמתי שאני באה לדודה שלה כל הזמן והיא שם.. והיא בכלל לא נראית כמו שהיא נראית 0.0 אניווי!!! בטח חיכיתי בקוצר רוח שהיא תבוא חח
דוד זה לא נשמע טוב../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif
ברצינות כשקראתי את הדברים האלו: 'ואז אנחנו נהיים ממש חברים ואנחנו מטיילים והוא בא אליי הביתה ואנחנו מכינים ארוחת צהריים' משום מה הסדרה 'הכי גאים שיש' עלתה לי לראש
Did you see the pic in @PeopleMag of my dress from the back? I'm so sad I don't get to wear it again. "ראיתם את התמונה במגזין פיפל של השמלה שלי מאחור? אני כלכך עצובה שאני לא יכולה ללבוש אותה שוב!" איזה חמודה!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי חתונה וירח דבש..גמני רציתי שהיא תהיה עם שיער פזור אבל העיקר שהיא מחייכת ומאושרת! ואולי עוד מעט יהיו לנו אליסות מילאנואיות קטנות וחמודות! ולמתעניינים גם בישראל לא שכחו ממנה..הנה כתבה מנענע שמצאתי! http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=657742&TypeID=1&sid=216
http://www.examiner.com/x-9258-Boston-Bridal-Fashion-Examiner~y2009m8d21-Alyssa-Milano-exculsive-wedding-dress-photo-What-did-she-do-wrong מתברר שגם ראיין סיקרסט ו-וויל פארל (שלאתר שלו אליסה הצטלמה לקטע וידאו funnyordie.com מצחיק) היו בחתונה ושאליסה ודייויד החליפו נדרים מסורתיים (in sickness and in health וכו')
../images/Emo229.gif על העידכונים!../images/Emo232.gif
אני מודה לך מאוד על כל המידע שאתה מביא וממשיך להביא כל הזמן
(וגם על הלינק לסירטון הנכון שסופסוף ראיתי) המ בקשר לביקורת על השמלה אז אתייחס אליה בהזדמנות אחרת כי אני מעדיפה להחליט אם הביקורת שלהם מוצדקת או לא רק כאשר היא נמצאת לפני בגודל ואיכות נורמליים(יענו קודם עדיף לקנות את העיתון ולראות) למרות שדוגרי המידע המעניין יותר זה האורחים כמובן ומה הלך שמה(מסורתי אה? טוב משהו צריך להיות נורמלי בחתונה המהממת הזאת!) תודה! המ והאמת מרוב תודות דיי נמאס לי מהמילה אז אפשר במקום לכתוב כל הכבוד?