תמונות חתונה!!!

CharmedRulez

New member
חבל על הזמן! כזאת מותק.

מת עליה
מת עלייך הא.נינס!

CharmedRulez

New member
פתטי, אבל חלמתי שאני ודייויד נפגשים

והוא מספר בעצם שאמא של אליסה שלחה סתם תמונה מהחשבון טוויטר של דייויד מאיזה חופשה אחרת שלהם והם בכלל לא בירח דבש. ואז אנחנו נהיים ממש חברים ואנחנו מטיילים והוא בא אליי הביתה ואנחנו מכינים ארוחת צהריים ואליסה מגיעה גם וכל המשפחה אוכלת ארוחת צהריים ממש ענקית כזאת. היא כזאת חמודה במציאות חחחח אני גם זוכר שבחלום ל דייויד היו המון המון פלאפונים!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח איזה חלום מגניבבב

מתי הפעם האחרונה שאני חלמתי על אליסה!? 0.0 בעצם זה לא היה כזה מזמן.. לפני הטיסה.. שחלמתי שאני באה לדודה שלה כל הזמן והיא שם.. והיא בכלל לא נראית כמו שהיא נראית 0.0 אניווי!!! בטח חיכיתי בקוצר רוח שהיא תבוא חח

always be me mc

New member
דוד זה לא נשמע טוב../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

ברצינות כשקראתי את הדברים האלו: 'ואז אנחנו נהיים ממש חברים ואנחנו מטיילים והוא בא אליי הביתה ואנחנו מכינים ארוחת צהריים' משום מה הסדרה 'הכי גאים שיש' עלתה לי לראש
סורי

always be me mc

New member
תמונה ממש יפה וחמודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo232.gif

תודה דוד ודיוויד
וציטוט מתוק ביותר, כפרה על אליסה בוגליירי

jasika siton

New member
מהממממממתתתתתת :) !

יאאא איזה מרגש חח .. תמונה מהממת שלה ! חיוך אמיתי :)

CharmedRulez

New member
על התמונה מפיפל...

Did you see the pic in @PeopleMag of my dress from the back? I'm so sad I don't get to wear it again. "ראיתם את התמונה במגזין פיפל של השמלה שלי מאחור? אני כלכך עצובה שאני לא יכולה ללבוש אותה שוב!" איזה חמודה!

always be me mc

New member
האמת שלא חח ../images/Emo232.gif

אבל מאחור היא בטח גם ממש יפה :D המ ואם אליסה כזה רוצה היא יכולה להתלבש כמו Corpse bride בהלוואין ולשים אותה(למרות שלא הייתי ממליצה
) תודה דוד

CharmedRulez

New member
בכיף...

אבל שתגיד תודה שהיא לא תלבש שוב ... אחרי 2 חתונות זה כבר מתחיל להלחיץ...

spelling

New member
קולולולולולולולולולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי חתונה וירח דבש..גמני רציתי שהיא תהיה עם שיער פזור אבל העיקר שהיא מחייכת ומאושרת! ואולי עוד מעט יהיו לנו אליסות מילאנואיות קטנות וחמודות! ולמתעניינים גם בישראל לא שכחו ממנה..הנה כתבה מנענע שמצאתי! http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=657742&TypeID=1&sid=216

CharmedRulez

New member
איזה איחור! איפה היית?

בכל מקרה, גם בפנאי פלוס לא שכחו וגם לא במדור רכילות שב"7 לילות" ואיזכרו את כל הפרטים. נחמד. עכשיו איפה התמונות שלי לעזאזל?!

always be me mc

New member
ואיפה לעזאזל העיתון שלי?!?../images/Emo7.gif../images/Emo232.gif

ובקשר לכתבות אז וואלה באמת? נייס
(מעניין עד כמה הן מושקעות, בטח בפנאי פלוס זה בכלל בשחור לבן
)

CharmedRulez

New member
ב7 לילות היה כתוב "מילאנו מתמסדת"

בפנאי כתוב "מי הבוס הנשואה?" ואז התחילו לספר על החתונה. מדובר בכתבות קטנטנות לא איזה משהו מטורף. 70 מילים לא יותר.

always be me mc

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo232.gif

רבה רבה רבה רבה רבה! אין עליך כשזה מגיע למידע דוד
וכן אה? לא משהו ששווה לקנות. נחכה לפריקין פיפול הזה
|סגידה||מקריבה קורבן|

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif אדם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo232.gif

ואו ממש לא ציפיתי לראותך ולא נתת לי הודעה מראש וזה אז לא היה לי מספיק זמן לנקות פה... סתם!
ממש טוב לראותך
ותודה על הכתבה אני שמחה לראות שהישראלים כתבו משהו ועוד משהו מצחיק כמו שרק הישראלים יודעים!

CharmedRulez

New member
וביקורת על השמלה של אליסה וקצת פרטים...

http://www.examiner.com/x-9258-Boston-Bridal-Fashion-Examiner~y2009m8d21-Alyssa-Milano-exculsive-wedding-dress-photo-What-did-she-do-wrong מתברר שגם ראיין סיקרסט ו-וויל פארל (שלאתר שלו אליסה הצטלמה לקטע וידאו funnyordie.com מצחיק) היו בחתונה ושאליסה ודייויד החליפו נדרים מסורתיים (in sickness and in health וכו')

always be me mc

New member
../images/Emo229.gif על העידכונים!../images/Emo232.gif

אני מודה לך מאוד על כל המידע שאתה מביא וממשיך להביא כל הזמן
(וגם על הלינק לסירטון הנכון שסופסוף ראיתי) המ בקשר לביקורת על השמלה אז אתייחס אליה בהזדמנות אחרת כי אני מעדיפה להחליט אם הביקורת שלהם מוצדקת או לא רק כאשר היא נמצאת לפני בגודל ואיכות נורמליים(יענו קודם עדיף לקנות את העיתון ולראות) למרות שדוגרי המידע המעניין יותר זה האורחים כמובן ומה הלך שמה(מסורתי אה? טוב משהו צריך להיות נורמלי בחתונה המהממת הזאת!) תודה! המ והאמת מרוב תודות דיי נמאס לי מהמילה אז אפשר במקום לכתוב כל הכבוד?

למעלה