לבחור עוד 2 תמונות מה אני אומרת את זה לעצמי?
א אגמוש רודברג New member 26/2/07 #25 לבחור עוד 2 תמונות../images/Emo14.gif מה אני אומרת את זה לעצמי?
א אגמוש רודברג New member 28/2/07 #30 ביום ראשון../images/Emo14.gif בעז"ה אני אראה לאיזה 2 או 3 תמונות הצבעתם הכי הרבה ואני אכין את הלוגו בראשון או בשני או שבשלישי, נראה כבר
ביום ראשון../images/Emo14.gif בעז"ה אני אראה לאיזה 2 או 3 תמונות הצבעתם הכי הרבה ואני אכין את הלוגו בראשון או בשני או שבשלישי, נראה כבר
S Sapir Danker New member 1/3/07 #34 ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאבל ליזי ... , אני חושבת שבשביל לוגו לפורום את צריכה שכל המשתתפים של הסידרה יהיו כלולים בתמונה . ואם לא כל המשתתפים , אז רק ואל והולי , כי הן - משם מה הכוכבות של הסידרה , ולא גרי או וינס .
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאבל ליזי ... , אני חושבת שבשביל לוגו לפורום את צריכה שכל המשתתפים של הסידרה יהיו כלולים בתמונה . ואם לא כל המשתתפים , אז רק ואל והולי , כי הן - משם מה הכוכבות של הסידרה , ולא גרי או וינס .
S Sapir Danker New member 1/3/07 #38 ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifמי לא יכול - סבא כחול זה מה שעלה לי בראש עכשיו
א אגמוש רודברג New member 1/3/07 #39 מה עובר עלייך?../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif נראלי את משתגעת מיום ליום
S Sapir Danker New member 1/3/07 #40 ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאת צוחקת או מדברת ברצ **ברצינות ?