תמונות לפלייר

שרית7

New member
הי איזו הפתעה...

קשה לעבוד יום ראשון אה? אגב התמונה היא לא עם אריק סיני זו תמונה שלקוחה מתוך הסרט דיזינגוף 99. זה הפסנתרן שעלק מירי התעסקה איתו כדי שנתי יקנא ובסוף היא קיבלה שתי סטירות...

2

שרית7

New member
ואו איזה יופי!

לגמרי לא רע ממש אחלה. קודם כל צריך קצת לשנות את הנוסח הכתוב שיהיה יותר "מפתה". יותר כמו: באתר תוכלו למצוא כל מה שרציתם לדעת על גלי עטרי או.: יש משהו שרציתם לדעת על גלי ולא היה לכם את מי לשאול? הכנסו לביוגרפיה באתר של גלי עטרי. במקום מילים לשירים ראוי יותר לרשום מילות שירים. הבנת את הרעיון הכללי. אגב זהי יהיה על עמוד שלם או חצי עמוד?

סבבה../images/Emo13.gif

אז את יכולה אולי לעזור לי בקטע של הניסוח? כי אני ממש גרוע בזה...
זה יוצא קצת יותר מחצי עמוד(כך שאי אפשר לשים 2 באותו עמוד ולהדפיס...) עדיין צריך לגזור...

שלמונזה

New member
האממ האממממ ../images/Emo168.gif

אהבתי את הראשון יותר... גם רשום שם על הפורום (!!!) ואגב אפשר להוסיף כתובית הפורום (הרשמי?) של גלי או משהו, וגם זה היה יותר נחמד. לא צריך תמונה גם באמצע איפה שהכתובית (לדעתי).

שרית7

New member
אין בעיה אני אנסח משהו

עכשיו נורא קשה לי להחליט איזו סקיצה יותר יפה... נורא יפה שהכיתוב יוצא על רקע הפנים של גלי השאלה איך זה יוצא בהדפסה. צריך לשנות טיפה בגרפיקה בסקיצה השנייה התמונה שהיא אוחזת בפרס צריכה להיות הקיצונית מלמעלה לדעתי והקיצונית (מחבק אותי לאט) צריכה להיות במקומה בקיצור להחליף במיקום בינהן זה יראה יותר טוב לדעתי.

לא הבנתי לאיזו תמונה את

מתכוונת איזו תמונה היא אוחזת בפרס? תצרפי אותה שוב לפה שאני אראה ואשנה בכל מקרה, את יכולה לנסות להדפיס ולראות איך זה יוצא... תשתדלי לנסח משהו, כדי שאני אוכל להכין את זה ולתת לך להדפסה עוד היום...

שרית7

New member
תמונה שהיא שמה יד על הפה

אבל זה בנוגע לסקיצה השניה לא זו עם הכיתוב באמצע.

R o b b i e D

New member
חייבים לשנות נוסח והסקיצה ה-2 לא

תעשה עוד כמה סקיצות. הסקיצה השניה ממש לא מתאימה. בלגן גרפי חייבים לשנות את הכיתוב על הפלייר. הוא מנוסח לא טוב ואפילו קצת ילדותי.

שרית7

New member
אז אפשר להשאיר את הראשונה

עם נוסח חדש אם אהבתם מה שרשמתי

שרית7

New member
תחשבו על שאלה שיכולה לעניין אנשים

אני כותבת סתם שאלה בשביל הנוסח שתבינו את הרעיון למשל: מי החבר הנוכחי של גלי עטרי? את התשובה לשאלה תוכלו למצוא באתר החדש של גלי עטרי. באתר ביוגרפיה,,,,

שרית7

New member
מה דעתכם על (קצת הומור בקריצה)

אין לי גלי אחרת - אתר חדש לגלי עטרי באתר.... וכו' או גלי עטרי חזקה מהרוח - אתר חדש לגלי עטרי ... וכו' היו עוד כמה רעיונות לכותרות שאפרת הציעה בזמנו והם היו לגמרי לא רעים אני פשוט לא זוכרת.

../images/Emo124.gifאפרתתתתתת

לא נורא, השבוע יצא לאפרת להיות כאן מספיק(אני מקווה שיותר מבשבוע שעבר
)

R o b b i e D

New member
כשנפגש אני יציע לך רעיון לפלייר

מה שאתם מציעים זה יותר מתאים לפרומו עם דיבורים או לפרסומת. בפלייר צריך פשוט חד וחלק לפרט מה נמצא באתר תחת הכותרת: אתר חדש לזמרת גלי עטרי. ובמקום לכתוב באתר ונקודתיים, אפשר לפרט מסביב לכותרת את כל מה שבאתר ובאלכסונים. נפגש ונדבר על זה.

שרית7

New member
רעיון יפה בעייתי לביצוע

אין ביננו גרפיקאיים מקצועיים עם תוכנות משוכללות אז אם אתם חושבים על נוסח רשמי שיהיה כך. אתר חדש לגלי עטרי. באתר ביוגרפיה, תמונות מתקופות שונות, מילות שירים, כתבות, ומידע על הופעות. משהו בסגנון הזה. אבל בינתיים חוץ מרובי אף אחד עוד לא הגיב בינתיים רוצים לקדם את הנושא ולא לחכות עוד שבועיים גם ככה לכל אחד יש את הדעה שלו לכן אני חושבת שישאר הנוסח הרשמי עם הסקיצה הראשונה (הרוב החליט עליה) ואם יהיו רעיונות יותר טובים לשיפור אפשר בהחלט לשדרג ולהופעה הקרובה אפשר לחלק את זה כמו שזה.

רובי מה אני נראה לך?!

תסתפק כרגע במה שיש, כי אנחנו מחפשים פליירים לחלק כבר יום חמישי הקרוב, ועד אז לא ניפגש... שבוע טוב

R o b b i e D

New member
מה יש לכם מחזקה מהרוח???

השם כל כך לא מתאים לשם של אתר. אני כל הזמן אומר את זה. חייבים להחליף שם. בגלל שזה שם של שיר והוא בלשון נקבה אז בחרתם בו??? ממש לא מתאים לרעיון האתר . צריך לחשוב לפי דעתי על שם עם כפלי לשון שיותר יתפוס וגם יהיה אקטואלי להיום.

למעלה