תמונות מאחורי הקלעים של המצעד ב24

../images/Emo51.gif על תמונות!

מהממות

sisqo01

New member
I LOVE THE GAME BOYS

אשמור את לבי לגיים בויז הכוסונים האלה...

גאדדדדדדדדדדדדדד

אחחחחחחחחחח כול תמונה שווה אלף מיליםם[אם לא יותררר] תודה רעותת.. עשית לי ת'יוםםםםם =]]

לזאת שחולה על אדםםם

קודם כל זה תני לי לגעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך ובלה בלה בלהההה אז קודם כל תדעי מיראששש אדם שליי ולא של אפ'חת אחרת ואני לא אוהבת אותו רק ביגלל שהוא חתיך יש לו אופי טוב את שופטת אנשים לפי היופי אז אני רואה כבר שיש לך אופי של סולייה של נעל טוב יאללה אדם שלי אני מאוהבת בך קשות כל יום אני חולמת עליך נישבעת לך בסי הרצינות ולא מעניין אותי מה כולם אומרים הם יכולים ליקפוץ לי ויש שיר אני חולה עליו זה גליה שיר פצצה ומגניבב גליה שימחה ואשמור את ליבי יש לכם כל מדהיםם אני תמיד יוהב אותכםם תיהיו בקשר ותגיבו בפורום ביו'שש ודרך אגב אני ממש לא ערסית אז אל תחשבו על זה אפילווווו :) טוב יאללה אוהבת אותכןן=}}

ל"טלילוש"

קודם כל את לא תגידי לי מה לעשות ומאיפה לך לדעת שאני אוהבת אותו רק בגלל היופי ולא האופי..!!? ותיזהרי במילים שלך עם האופי של "הסוליה של נעל" כי אני לא עשיתי לך שומדבר רע הבנת אותי?!?!? אז אין לך זכות לכתוב לי את זה ככה ומזה מענין אותך מה אני רושמת ומה אני לא למה את תגידי לי מה לכתוב או מה לא אז יש לך טעות ע-נ-ק-י-ת!!ומאיפה לך לדעת איזה אופי יש לי ?!?! אז קודם כל ליפני שאת שופטת בן אדם אז קודם כל תכירי אותו ואז תשפטי וחוצמזה את מדבר על האופי שלי תיסתכלי על של יש לך אופה של..........אני לא יגיד מה כי אסור לקלל פה ויש לך מזל שאסור כי אחרי זה את היית ניפגעת ממה שהייתי אומרת לך!!!

יאא איזה יאפהה !!..

אני יצלם מהקיריון ואני יביאא !! בעזרת ה' ב=> 16.1 מי שיכולהה שתגיע לא לשכוח בשעה 18:00 בקיריון בקריות בקירתת ביאליק !!.

yafit93

New member
גם אני באה נצלם אותם הרבה בלי סוף

אין מצב שאני יפספס אותםםם במיוחד את שרונו'ש!!

יאא איזה יאפהה !!..

אני יצלם מהקיריון ואני יביאא !! בעזרת ה' ב=> 16.1 מי שיכולהה שתגיע לא לשכוח בשעה 18:00 בקיריון בקריות בקירתת ביאליק !!.

יוווו תודה בובההה...

כפרות עליהםםםם איזה כוסונים אמאאאאא.. אני אוהבת אותםםםםם יבבאבאבאבאבאא ותודה לך...מווואה

yafit93

New member
תודה תמונות מעלפות

איזה שווה בעלי המושלםםם שרוןןןןן אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתעלפת!! תודה רבה!

hadary007

New member
//

אדם יוסף ערן מזור הכט שרון סנדלר אושרי חמי אביחי לוי

למעלה