לשרשור למטה כפרה תהנה
ל לא שפוי זמנית New member 16/6/05 #16 מודה שהודעתי מלאה צביעות צביעות כי כמוך, גם אני שירשרתי תמונות מסחריות לא פעם ולא פעמיים. אבל יש מידה ויש הגזמה...הבנו את הפואנטה, היה נחמד, מחרמן למי שצריך ודי. ממליץ על שעורי מידתיות אצל "אהבה ונשיקות". בחברות
מודה שהודעתי מלאה צביעות צביעות כי כמוך, גם אני שירשרתי תמונות מסחריות לא פעם ולא פעמיים. אבל יש מידה ויש הגזמה...הבנו את הפואנטה, היה נחמד, מחרמן למי שצריך ודי. ממליץ על שעורי מידתיות אצל "אהבה ונשיקות". בחברות
y007007 New member 16/6/05 #19 לך תזדיין!!! גם ככה אני עצבני רצח!> >מי מתקרב עליי אני יורה |ליצן עזוב "תיקונים" עכשיו... ========================== FUCK U ALL .............חרא של folks
לך תזדיין!!! גם ככה אני עצבני רצח!> >מי מתקרב עליי אני יורה |ליצן עזוב "תיקונים" עכשיו... ========================== FUCK U ALL .............חרא של folks
y007007 New member 16/6/05 #21 ת'שמע גבר, את זה אני דווקא עשיתי> >אתמול...בבית מכאן...מזמן אבל באמת מזמן לא ראיתי שביב של עור\אור אני פשוט לא מבין מה קורה כאן לעזאזל
ת'שמע גבר, את זה אני דווקא עשיתי> >אתמול...בבית מכאן...מזמן אבל באמת מזמן לא ראיתי שביב של עור\אור אני פשוט לא מבין מה קורה כאן לעזאזל
ל לא שפוי זמנית New member 16/6/05 #25 מי כמוך יודע שזה בה בגלים. יש עת לגאות ויש עת לשפל, כל עליה היא גם ירידה, כל הנחלים זורמים לים....
ב בת עולם New member 16/6/05 #31 ירוני שמע משהו קטן נשים לא סובלות גבר שמקטר ומתלונן כל הזמן אני לפחות בורחת מהם ובטוח אני לא היחידה אז תתחיל להיות חיובי ומזלך ישתנה
ירוני שמע משהו קטן נשים לא סובלות גבר שמקטר ומתלונן כל הזמן אני לפחות בורחת מהם ובטוח אני לא היחידה אז תתחיל להיות חיובי ומזלך ישתנה
y007007 New member 16/6/05 #39 OK לא מתחסד! אומר מה שחושב> >לא אוהב ללכת סחור סחור...ולא מספר בדיות (מסכן תרחמו עליי) לא אשמיץ את אישתי בשביל זיון! לא אספר לבחורה מעשיות בכדי להכניס אותה למיטה! לא ארקום מזימות שוא! ותמיד מגדיר ומצהיר על כוונות ברורות זה אני לטוב ולרע
OK לא מתחסד! אומר מה שחושב> >לא אוהב ללכת סחור סחור...ולא מספר בדיות (מסכן תרחמו עליי) לא אשמיץ את אישתי בשביל זיון! לא אספר לבחורה מעשיות בכדי להכניס אותה למיטה! לא ארקום מזימות שוא! ותמיד מגדיר ומצהיר על כוונות ברורות זה אני לטוב ולרע
ח חופ שיה New member 16/6/05 #36 לא נעים לומר אבל אני חושבת שאתה תוקע לעצמך גול עצמי עם האטיטיוד הזה (בכל הפורום), די להכללות מטופשות, תסנן אותן יותר טוב זה הכל. <נאמר באיכפתיות>
לא נעים לומר אבל אני חושבת שאתה תוקע לעצמך גול עצמי עם האטיטיוד הזה (בכל הפורום), די להכללות מטופשות, תסנן אותן יותר טוב זה הכל. <נאמר באיכפתיות>