פאק הבנאדם באמת בן 30? בת כמה רייצ'ל?
T T w e n t y 4 New member 15/3/05 #17 אוי מיי גוד!! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo15.gif שירן.. היי! מה קורה??? אושרת.
אוי מיי גוד!! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo15.gif שירן.. היי! מה קורה??? אושרת.
• ••שירן•• New member 17/3/05 #23 אושרתתת מה קורה? ראיתי שנכנסת לפורום בהודעות ברוכים הבאים אבל לא הגבתי כי לא היה לי כוח חיח יחי מה המצב? מה חדש? טוב נדבר מחר בטיול! יהיה כיף
אושרתתת מה קורה? ראיתי שנכנסת לפורום בהודעות ברוכים הבאים אבל לא הגבתי כי לא היה לי כוח חיח יחי מה המצב? מה חדש? טוב נדבר מחר בטיול! יהיה כיף
T T w e n t y 4 New member 17/3/05 #25 חחחחחח היי!! הכל טוב!! היום טיול שנתי.. יהיה באסט!! איזה מצחיק..
A ayala65 New member 16/3/05 #18 טנקססס תמונות ממש יפות... ואיך 30?! איך?!?! הוא נראה כזה קטנייי רייצ'ל לנצחחח!!!!
M MRSHIVER New member 16/3/05 #20 התגובה שכתבתי למעלה אמורה להיות פה אז הנה היא: ניתוחים פלסטיים שמעת על זה? או סתם תזונה נכונה וכאלה.. קיצר הוא עשיר אז יש לו על מה לבזבז!!
התגובה שכתבתי למעלה אמורה להיות פה אז הנה היא: ניתוחים פלסטיים שמעת על זה? או סתם תזונה נכונה וכאלה.. קיצר הוא עשיר אז יש לו על מה לבזבז!!
א א פ ר ת י ק New member 17/3/05 #30 למה בטוח? מאיפה את יודעת? לי דווקא ממממש לא נראה. אולי הוא סתם נראה צעיר? יש אנשים כאלה.