תמונות מההופעההה

maayanush18

New member
עדיין לא מאמינהה..!!!

אני עדיין בהלם ממה שהלך בקריון..קראתי בחדשות,בפורומים..אני לא מאמינה איך בנות מתנהגות..בנות תלמדו להעריץ!!! אני מחחולון חדשה בפורום :) בת 18.. אני לא הגעתי להופעה בקריון כי לא הסתדר לי אבל ראיתי את הבויז בחזרות שלהם להופעה..וקודם כל אני חייבת לציין שהם החמישיה הכי מקסימה שיש הם פשוט מהממים,מתוקים ויפים שלא להאמין.. הם עבדו על הופעה שהייתה אמורה להיות פשוט מדהימה ובגלל חבורת מטומטמות לא הייתה הופעה..והם עבדו עליה המון.. אני יצרף קצת תמונות מהחזרות שלהם :)

maayanush18

New member
עדיין לא מאמינה!!

אני עדיין בהלם ממה שהלך בקריון..קראתי בחדשות,בפורומים..אני לא מאמינה איך בנות מתנהגות..בנות תלמדו להעריץ!!!( ואני לא מתכוונת לבנות הפורום) אני מחחולון חדשה בפורום :) בת 18.. אני לא הגעתי להופעה בקריון כי לא הסתדר לי אבל ראיתי את הבויז בחזרות שלהם להופעה..וקודם כל אני חייבת לציין שהם החמישיה הכי מקסימה שיש הם פשוט מהממים,מתוקים ויפים שלא להאמין.. הם עבדו על הופעה שהייתה אמורה להיות פשוט מדהימה ובגלל חבורת מטומטמות לא הייתה הופעה..והם עבדו עליה המון.. אני יצרף קצת תמונות מהחזרות שלהם :)

maayanush18

New member
חחחח את קוראת לי דובה?../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

רק אם זה איתו אז סבבה

shoshishoosh

New member
איך כולן מצליחות להפגש איתם?

אני גם רוצהה... משהי יכולה להגיד לי איך אני יכולה להפגש עם הגיים בויז ולהצטלם איתם כמו שמלא בנות כבר עשו??? מעיין איפה פגשת אותם? איך ידעת שהם יהיו שם? מתי יהיו עוד פגישות...? איזה כיף לךךך מואהה ביושש

maayanush18

New member
ליד הביצפר..

אל תחפשי איך להפגש זה יבוא לבד..לי זה היה ממש בהפתעה.. אסור לי להגיד איפה כי הכיאוגרפית ביקשה שזה לא יתפרסם..

למעלה