אורי ברי שמשון מטילדה שפלן אעאעאעא
ר ריניXD New member 10/11/07 #42 ואייי תמונות גדולות יש פה כאלה תמונות מצחיקות חחחחחחח [ שמחה שנהנת=]
ה הרמיוני חמודה New member 15/11/07 #62 XDDD טוב שהם בכלל לא נראים כמו הצרות של השטן כל אחד שם נראה כמו חתיכת הומו מסריח שיחנקו
J just gaya New member 10/11/07 #43 תמונה אחרונה!@#$%^ אחרי כל הפעמיים שהאינטרנט המזדיין נתקע סימתי סופסוף והנה ברי עם החברה המצונזרת שלי
תמונה אחרונה!@#$%^ אחרי כל הפעמיים שהאינטרנט המזדיין נתקע סימתי סופסוף והנה ברי עם החברה המצונזרת שלי
E einatit4 New member 11/11/07 #49 ../images/Emo183.gifחחחחחחחחחח אולי משהו אחר../images/Emo35.gif../images/Emo199.gif
ב ברלץ New member 11/11/07 #50 לגאיה... אחלה תמונות איזה כיף לך שהיית שם ...... הלוואי גם אני הייתי באה!!!!
D dweck2k New member 11/11/07 #51 סחטיקה על הגאיה היה ערב ממש כיפי, איזה 70 איש הגיעו לפטיפון (שזה כמעט מה שכל המקום מכיל), ערב קטן ונחמד. הרבה זמן הלהקה לא עשתה מועדונים בקטע כזה, וזה מקום טוב לעבוד בו על החומרים ולראות איך הקהל אוכל את זה. אני נהניתי. דוויק
סחטיקה על הגאיה היה ערב ממש כיפי, איזה 70 איש הגיעו לפטיפון (שזה כמעט מה שכל המקום מכיל), ערב קטן ונחמד. הרבה זמן הלהקה לא עשתה מועדונים בקטע כזה, וזה מקום טוב לעבוד בו על החומרים ולראות איך הקהל אוכל את זה. אני נהניתי. דוויק
A ALIN ROCKS New member 11/11/07 #52 סחטיין על התמונות :} גאיה י'צלמית :}} חח מועדונים קטנים זה ממש אחלה באמת המקום היה מלא! מתי יש עוד הופעה של ביט69 בתל אביב ?
סחטיין על התמונות :} גאיה י'צלמית :}} חח מועדונים קטנים זה ממש אחלה באמת המקום היה מלא! מתי יש עוד הופעה של ביט69 בתל אביב ?
J just gaya New member 11/11/07 #56 חח אני ברנגה 2XD רק בלי הזקנקן הזה>< וכן שיהיה עוד הופעה שאני אוכל לפגוש את אלין(;