איך??
ש שַׁי New member 9/8/04 #23 פשוט נהדר איך שתפסת אותו בדיוק באמצע הפאשׁלה עם "ארוֹל", ועוד כמעט אפשר לראות מה הוא קשקש לעצמו על היד. צילומים נהדרים. ישר כח.
פשוט נהדר איך שתפסת אותו בדיוק באמצע הפאשׁלה עם "ארוֹל", ועוד כמעט אפשר לראות מה הוא קשקש לעצמו על היד. צילומים נהדרים. ישר כח.
ש שַׁי New member 10/8/04 #26 ראיתי גם ראיתי ../images/Emo13.gif איפה עמדת, שהצילומים יצאו עד-כדי-כך ברורים, קרובים, מדוייקים ו'נקיים'?
ראיתי גם ראיתי ../images/Emo13.gif איפה עמדת, שהצילומים יצאו עד-כדי-כך ברורים, קרובים, מדוייקים ו'נקיים'?
ש שוש גדולה New member 10/8/04 #27 בהתחלה דווקא די רחוק זתומרת, המצלמה עשתה את העבודה - נגיד כשצילמתי את אסף הייתי די רחוקה.. ולאט לאט גיששתי את דרכי לשורה הראשונה... כל פעם התקרבתי קצת...
בהתחלה דווקא די רחוק זתומרת, המצלמה עשתה את העבודה - נגיד כשצילמתי את אסף הייתי די רחוקה.. ולאט לאט גיששתי את דרכי לשורה הראשונה... כל פעם התקרבתי קצת...
ש שַׁי New member 10/8/04 #29 ../images/Emo140.gif העיקר התוצאה הנהדרת. אני בטוח, שאני לא היחיד שׁישׂמח לראות עוד תּמוּנוֹת.
ש שַׁי New member 10/8/04 #31 רוֹנהּ קינן, חנן יובל, אריאל זילבר אולי עוד תמונות של תִּרצה אריאל? תודה מראש.
ש שוש גדולה New member 10/8/04 #34 חנן לא התמונה הכי טובה, בגלל זה לא העליתי אותה. צילמתי הרבה שלו אבל משום מה יצאו גרועות כי המקרופון עמד לי בתמונה ולא יכלתי לזוז לשומקום נורמלי באותו זמן..
חנן לא התמונה הכי טובה, בגלל זה לא העליתי אותה. צילמתי הרבה שלו אבל משום מה יצאו גרועות כי המקרופון עמד לי בתמונה ולא יכלתי לזוז לשומקום נורמלי באותו זמן..
ש שוש גדולה New member 10/8/04 #36 אריאל.. בעל הפה הגדול.. יש לי תמונה רק של הפה שלו אבל לא נעליב פה אף אחד...
ש שוש גדולה New member 9/8/04 #25 לא, הוא עלה בדקה האחרונה ותיפף הוא היה שם סתם, וכשאריאל זילבר הזמין את האמנים לעלות הוא היחיד שעלה ותופף..
לא, הוא עלה בדקה האחרונה ותיפף הוא היה שם סתם, וכשאריאל זילבר הזמין את האמנים לעלות הוא היחיד שעלה ותופף..
I ilovelior New member 11/8/04 #38 שוש כפרה עלייך לא היה לי מחשב בזמן האחרון , נכנסתי עשית לי טוב על הלב....
ל ל ו היו לי עלי גביע New member 11/8/04 #40 אכן תמונות נהדרות לא הייתי בהופעה... וזה נפלא ממש לראות את כל התמונות שכוייח.