סקארי ליידי מלאני בראון מהממת !
D Drowned World New member 21/11/07 #17 ג'רי 2 ../images/Emo99.gif אין אין היא פשוט הורסת אותי הספייסית הזאתיייייייייייי%^#$^#$^#$^#^#$^#@#@#%@
ג'רי 2 ../images/Emo99.gif אין אין היא פשוט הורסת אותי הספייסית הזאתיייייייייייי%^#$^#$^#$^#^#$^#@#@#%@
ז זריחה נרנית New member 22/11/07 #26 שימו לב, עם שני הכובעים היא הסתירה את הפוני.. יכול להיות שהוא מתחיל להמאס גם עליה? זה במיוחד בולט עם הכובע ה"כומתה", כי פה זה אולי סתם מסתיר (אבל זה שהיא בכלל בחרה לשים כובע, גם יכול להגיד משהו).
שימו לב, עם שני הכובעים היא הסתירה את הפוני.. יכול להיות שהוא מתחיל להמאס גם עליה? זה במיוחד בולט עם הכובע ה"כומתה", כי פה זה אולי סתם מסתיר (אבל זה שהיא בכלל בחרה לשים כובע, גם יכול להגיד משהו).
V Vanilla Ninja ROCK New member 21/11/07 #13 תודה!!../images/Emo47.gif ג'רי ואמה מדהימות! מל סי גם כן יצאה יפה. אני דווקא מחבבת את הפוני מל בי לא תמונה הכי מחמיאה... ויקטוריה יצאה מהממת, אבל הבגד מזעזע
תודה!!../images/Emo47.gif ג'רי ואמה מדהימות! מל סי גם כן יצאה יפה. אני דווקא מחבבת את הפוני מל בי לא תמונה הכי מחמיאה... ויקטוריה יצאה מהממת, אבל הבגד מזעזע
B britmel New member 22/11/07 #24 ../images/Emo51.gif מהמממותתתת אין מילים... יאווו אני הולכת לראות אותן בליייבב אהיהיההעעהעעהההההה