קאסי נראית פה לא משהו בכלל
N niranat New member 25/6/05 #20 קלוז-אפ של ג'ניפר היא חמודה, אבל באמת תמונה גרועה [אבל של טוקרה יותר גרועה הפעם].
N niranat New member 25/6/05 #23 קלוז-אפ של יה-יה מה לעשות שהיא פשוט יפייפיה!?!? היא הפייבוריטית שלי... מ-ה-מ-מ-ת
N niranat New member 25/6/05 #25 קלוז-אפ של אן כל כך חבל שהיא לא יודעת להצטלמן כי במציאות היא ממש יפה [כאילו, בטלויזיה.. חח]
N niranat New member 25/6/05 #27 קלוז-אפ של אמנדה היא יצאה זוועה לדעתי!!! אפילו שהיא מכוערת לדעתי, היא מצטלמת בדרך כלל ממש יפה וזאת תמונה ממש גרועה שלה.
קלוז-אפ של אמנדה היא יצאה זוועה לדעתי!!! אפילו שהיא מכוערת לדעתי, היא מצטלמת בדרך כלל ממש יפה וזאת תמונה ממש גרועה שלה.
N niranat New member 25/6/05 #30 קלוז-אפ של קלי התמונה הכי טובה שהייתה לה והיא באמת קצת דומה כאן למיס ג'יי חחח
ס ס י מ ס י ת New member 25/6/05 #32 ../images/Emo58.gifאייככככככססססססססס../images/Emo58.gif איך היא זכתה????????????
P purple rain2 New member 25/6/05 #37 למה מצטערת?../images/Emo12.gif אנשים, אני לא הורגת אנשים.... רק תולה סתם סתם נו, דווקא האנשים שפותחים שרשורים חדשים נחוצים מתחילים להתנצל לי ואלה שפותחים סתם הודעות שעתידן להשתרשר לא מתנצלים בקיצור תודה רבה, נכנס גם לקישורים
למה מצטערת?../images/Emo12.gif אנשים, אני לא הורגת אנשים.... רק תולה סתם סתם נו, דווקא האנשים שפותחים שרשורים חדשים נחוצים מתחילים להתנצל לי ואלה שפותחים סתם הודעות שעתידן להשתרשר לא מתנצלים בקיצור תודה רבה, נכנס גם לקישורים