שרון ושחר מהלהקה
פ פולי3 New member 17/2/05 #23 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
K krush kontaker New member 17/2/05 #25 בנצי, אם המסרים שלי היו עובדים היית מוצף היום במסרי נאצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף
D dht160 New member 18/2/05 #26 אין אין לך סיכוי ../images/Emo6.gif לא תצליחי להתחמק מהצלמים של הפורום. תשלימי עם זה
D dht160 New member 18/2/05 #39 עכשיו עבר אבל היה סיוט לא נורמלי. היה קשה לי לזוז ולא ישנתי טוב. אפילו לא יכלתי להתהפך. יום חמישי עוד היה כואב אבל בערב כבר לא הרגשתי כלום גיא
עכשיו עבר אבל היה סיוט לא נורמלי. היה קשה לי לזוז ולא ישנתי טוב. אפילו לא יכלתי להתהפך. יום חמישי עוד היה כואב אבל בערב כבר לא הרגשתי כלום גיא
נ נועם פורר New member 19/2/05 #47 לא יאמן... ../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif ציטוט: "אבל היה סיוט לא נורמלי. היה קשה לי לזוז ולא ישנתי טוב. אפילו לא יכלתי להתהפך. יום חמישי עוד היה כואב אבל בערב כבר לא הרגשתי כלום" בחייך...
לא יאמן... ../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif ציטוט: "אבל היה סיוט לא נורמלי. היה קשה לי לזוז ולא ישנתי טוב. אפילו לא יכלתי להתהפך. יום חמישי עוד היה כואב אבל בערב כבר לא הרגשתי כלום" בחייך...
נ נועם פורר New member 18/2/05 #27 ../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif תמונות נפלאות! אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שצריכים להעלות את התמונות במהרה... (אהמ אהמ, דודי ועומר, אהמ אהמ...)
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif תמונות נפלאות! אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שצריכים להעלות את התמונות במהרה... (אהמ אהמ, דודי ועומר, אהמ אהמ...)
S silverhawk New member 18/2/05 #30 הממ... לצערי התמונות שלי יצאו די מעוותות - כנראה שהמצלמה הייתה על מצב לא מתאים (מצלמה חדשה! זה לא אשמתי! ). אז הכל על עומר. למרות שלדעתי הייתה מצלמה לעוד מישהי....
הממ... לצערי התמונות שלי יצאו די מעוותות - כנראה שהמצלמה הייתה על מצב לא מתאים (מצלמה חדשה! זה לא אשמתי! ). אז הכל על עומר. למרות שלדעתי הייתה מצלמה לעוד מישהי....
V vitamin P New member 18/2/05 #31 כנ"ל לצערייייייייי ולא מדובר במצ במצב לא מתאים אלא לא הייתי לי חצובה אז בחושך זה קצת בעייתי אבל אל תדאגו צילמתי גם סרטוניםםם אני עורך את הכל לסרטון קצר אחד יהיה נחמד חח
כנ"ל לצערייייייייי ולא מדובר במצ במצב לא מתאים אלא לא הייתי לי חצובה אז בחושך זה קצת בעייתי אבל אל תדאגו צילמתי גם סרטוניםםם אני עורך את הכל לסרטון קצר אחד יהיה נחמד חח
נ נועם פורר New member 18/2/05 #32 מה?! ../images/Emo2.gif התמונות שלי עם בני בשן ועם ניר למפרט (מנכ"ל הערוץ)! תשלחו לי את התמונות בכל מצב שבו הן נמצאות! אני כבר אמצא פתרונות בכדי לתקן אותן...
מה?! ../images/Emo2.gif התמונות שלי עם בני בשן ועם ניר למפרט (מנכ"ל הערוץ)! תשלחו לי את התמונות בכל מצב שבו הן נמצאות! אני כבר אמצא פתרונות בכדי לתקן אותן...
V vitamin P New member 18/2/05 #33 חלק יצאו בסדר אבל הרוב ממש לא בני זז לך באמצע אז הוא יצא קצת רוח רפאים חי חי חי